NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Se mere

SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Se mere

Priser fra 24.800 DKK

Butt Lift med filler – uden kirurgi

Lige nu – begrænset antal, først til mølle: til DKK 24.800,- (normalpris: 27.500,-)

Naturlige og smukke resultater, der holder i årevis. Hvis du ønsker et løft eller mere fylde i din bagdel eller i dit hofteparti, er et butt lift med ikke-permanent filler (hyaluronsyre) en mulig løsning

 • Øjeblikkeligt resultat
 • Øget volumen og fylde uden kirurgi
 • Kort ophelingstid
 • Naturligt resultat, samt stimulering af kolagendannelse
 • Behandlingstid: 40 min.
 • Resultat: Øjeblikkeligt
 • Smerteniveau: Moderat
 • Holdbarhed: 2-3 år
 • Ophelingstid: ingen
 • Konsultation: gratis
Læs klientvejledning

Butt Lift med filler - uden kirurgi

Hvis du ønsker et løft eller mere fylde i din bagdel eller hofteparti, tilbyder Cutis Clinic Butt Lift med ikke-permanent filler bestående af hyaluronsyre.

Butt Lift med ikke-permanent filler er en behandlingsteknik, hvor en ikke-permanent filler  injiceres under huden, hvorved din bagdel eller hofteparti løftes betydeligt. Dette gør behandlingen ideel for dem, der søger et alternativ til implantater og kirurgi.

Læs mere

Vi tilbyder to forskellige typer BBL behandlinger (brazilian butt lift): Ikke-permanent filler, som beskrives på denne side, samt BBL med Sculptra.

BBL med sculptra er en kollagen-stimulerende filler, som stimulerer din krop til at producere kollagen bindevæv, hvilket bevirker, at hudkvaliteten forbedres. Med Sculptra skabes mindre udtalt volumen, end hvad du kan forvente med ikke-permanent filler (hyaluronsyre).

Sculptra kan anvendes som supplement til BBL med filler (hyaluronsyre), når du har opnået det ønskede volumen. Du kan læse mere om BBL med Sculptra her.

Hvad er Brazilian Butt Lift?

Hvad er Brazilian Butt Lift med ikke-permanent filler?

Hvis du ønsker et løft eller mere fylde i din bagdel eller i dit hofteparti, er et butt lift med ikke-permanent filler (hyaluronsyre) en mulig løsning. Nogle mennesker kan have vanskeligt ved at opnå den ønskede volumen alene gennem fysisk træning.

Når ikke-permanente fillers injiceres dybt under huden i det dybe fedt, skaber filleren et naturligt udseende. Hyaluronsyren integrerer sig med det omgivende væv, og det er veldokumenteret, at HA filler stimulerer dannelse af nyt kollagen i huden. Da der sker en løbende nedbrydning af HA i huden, vil HA filler gradvist forsvinde.

butt lift med filler

Sådan foregår det

Hvordan foregår behandling med Brazilian Butt Lift med filler?

Inden behandlingen drøftes dine forventninger og ønsker ved en obligatorisk forundersøgelse. På dagen for behandling markeres behandlingsområdet med tusch, og huden desinficeres.

Under behandling ligger du fladt på ryggen eller på siden på behandlingsbriksen. Der injiceres op til 100 ml ikke-permanent filler pr. behandling med en stump kanyle (cannula). Ofte vælger vi at foretage behandling i to seancer med 2-4 ugers mellemrum. Derfor injiceres helt op til 200 ml ikke-permanent filler i et behandlingsforløb.

Filler injiceres i læderhudens underliggende fedtlag, hvilket medfører et øjeblikkeligt løft og øget volumen med et meget naturligt udseende. Behandlingen opleves som let til moderat ubehagelig, når filleren fordeler sig under huden. Efterfølgende vil det behandlede område være let ømt ved berøring.

Efter behandlingen masseres filleren på plads under huden, og der instrueres i efterbehandling.

Hvad er fordelene

Hvad er fordelene ved Brazilian Butt Lift med filler?

Butt Lift med ikke-permanent filler giver tydelige og naturligt udseende resultater med en meget kort nedetid og generelt lav risiko for bivirkninger eller komplikationer.

Resultatet holder typisk i 2-3 år, og resultatet kan vedligeholdes med mindre opfølgende behandlinger, hvis du ønsker yderligere løft eller volumen.

 

brazilian butt lift

Gratis forundersøgelse

Butt Lift med filler – uden kirurgi

Lige nu – begrænset antal, først til mølle: til DKK 24.800,- (normalpris: 27.500,-). 

Prisen er for ét behandlingsforløb, som ofte deles op i 2 seancer med 2 – 4 ugers mellemrum.

Der injiceres op til 100 ml ikke-permanent filler pr. behandling.

Derfor injiceres helt op til 200 ml ikke-permanent filler i et behandlingsforløb.

Ønsker du billig finansiering af din behandling? Læs her>

Ifølge lovgivningen, skal der mindst gå 2 dage fra forundersøgelsen til behandlingen.

 

Priser fra 24.800 DKK

Find svar på dine spørgsmål om Butt Lift med filler – uden kirurgi

Der ses et umiddelbart resultat af behandlingen med det samme.

Det tager 2-4 uger, inden hævelsen har lagt sig og filleren er faldet til under huden. Resultatet af enhver behandling kan variere fra person til person

Resultatet af en behandling forventes at holde i mindst 2-3 år. Ikke-permanent filler nedbrydes naturligt i kroppen og mange vil opleve en gradvis reduktion af fylde i løbet af denne periode.

Man kan til enhver tid vælge at gentage behandlingen, hvis man enten ønsker mere volumen eller ønsker at erstatte den filler, som er blevet nedbrudt.

Da filleren injiceres under huden med en stump kanyle, er skaden på huden begrænset. Du kan føle dig lidt øm eller have mindre blå mærker og hævelse bagefter, hvilket typisk aftager i løbet af få uger.

Der kan føles små knuder under huden i ugerne efter behandlingen, hvilket er ufarligt og gradvist forsvinder, når filleren masseres.

Risiko for injektion af filler i et blodkar ved anvendelse af cannula (stump teknik) er meget begrænset. Du kan læse mere om behandlingen og de potentielle bivirkninger i vores skriftlige klientvejledning (link)

Du kan genoptage normale aktiviteter med det samme. Der er ikke evidens for at fraråde almindelig fysisk aktivitet efter behandling. Du må også gerne sidde og ligge normalt.

Vi instruerer dig i at massere behandlingsområdet 2 gange dagligt de første 2 uger efter behandling.

Det er vigtigt, at huden i det behandlede område masseres mindst 2 gange dagligt i de første mindst 2 uger efter behandlingen.

Huden masseres i cirkulære bevægelser i hele det behandlede område. Dette gøres for at sikre, at filler er ensartet distribueret i hele området og ikke danner klumper.

Du må ikke få Brazilian Butt Lift hvis du

 • Er under 18 år
 • Er gravid eller ammer
 • Har infektion i det område, som ønskes behandlet
 • Har aktiv autoimmun sygdom

Behandlingen egner sig til de personer, som har et område, hvor de ønsker mere fylde – fx “hip dips” eller manglende fylde på bagdelen.

Ved forundersøgelsen møder du en erfaren og veluddannet behandler, som er ekspert i butt lift med ikke-permanent filler.

Vi kan derfor tilbyde rådgivning og vejledning til dig og hjælpe med at træffe den rigtige beslutning.

Butt Lift med filler – uden kirurgi

Forundersøgelse Gratis
Brazilian Butt Lift  24800 DKK