NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Book nu

NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Book nu

Priser fra 5.000 DKK

Gynækologisk laserbehandling

Generes du af tørre slimhinder i skeden? Eller slap bækkenbund? Det er tabubelagte, men hyppige problemer hos mange kvinder. Og du kan gøre noget ved det. Vi behandler kvinder i alle aldre, der døjer med tørhed og slaphed i skeden.

  • Skånsom og effektiv behandling af tørre slimhinder og inkontinens
  • Opstramning og øget elasticitet
  • Veldokumenteret behandling
  • Behandlingstid: 30 min.
  • Resultat: 4-5 uger
  • Smerteniveau: Lav
  • Holdbarhed: permanent
  • Ophelingstid: ingen
  • Konsultation: gratis
Læs klientvejledning

Gynækologisk laserbehandling mod inkontinens, tørhed, smerter og opstramning efter graviditet og efter overgangsalder

Generes du af tørre slimhinder i skeden? Eller slap bækkenbund?

Det er tabubelagte, men hyppige problemer hos mange kvinder. Og du kan gøre noget ved det.

Vi behandler kvinder i alle aldre, der døjer med tørhed og slaphed i skeden.

Vaginal laserbehandling udføres i Cutis Clinic Odense og Cutis Clinic Køge.

Laserbehandling efter fødsel og overgangsalder

Laserbehandling af vaginale gener efter fødsel og overgangsalder

Mange kvinder har problemer med tør skede, smerter ved samleje, urininkontinens og generelt slaphed.

Faktisk oplever hovedparten af alle kvinder, der har nået overgangsalderen, disse generende symptomer, som skyldes mangel på kvindeligt kønshormon (østrogen).

Mange yngre kvinder oplever tilsvarende gener efter graviditet og fødsel.

Derudover kan en række andre forhold spille ind, herunder tidligere kemo- eller stråleterapi samt forskellige underlivssygdomme.

Hvordan virker laserbehandling?

Hvordan virker laserbehandling i skeden?

Vores skånsomme lasere opvarmer og stimulerer skedens slimhinder til dannelse af nyt elastin og kollagen bindevæv, en forøgelse af fugtindholdet og en øget volumen. Resultatet er, at skedens slimhinde bliver forynget og mere robust.

Derudover vil laseren stimulere muskulaturen omkring urinrør og bækkenbund, som styrkes og giver en opstrammende effekt.

Dermed kan de gener, som mange kvinder oplever – herunder tørhed, kløe og irritation, reduceres på en naturlig måde – uden brug af eller som supplement til hormonbehandling, hvis kvinden er i overgangsalder.

Inkontinens kan ofte reduceres og behandles med laser, som dermed kan være et alternativ til en gynækologisk operation.

Nogle kvinder opnår desværre ikke tilstrækkelig effekt af knibeøvelser efter en graviditet og fødsel og disse kvinder kan være svært generet af inkontinens, når de løber eller hopper.

Sådan virker det

Sådan virker laserbehandling i skeden

Vaginal laser øger volumen og elasticitet i slimhinderne og påvirker muskulaturen i området omkring skeden og giver dermed en vaginal opstramning, som oftest reducerer inkontinens hos både yngre og ældre kvinder.

Behandlingen bør forudgås af en undersøgelse hos en speciallæge i gynækologi, hvor det sikres, at der ikke er forhold, der taler imod laserbehandlingen. Gynækologiske gener bør altid undersøges af en gynækolog, inden kvinden bestiller tid til en vaginal laserbehandling.

Laserbehandling udføres efter en obligatorisk forundersøgelse hos en læge i Cutis Clinic, hvor vi sammen gennemgår behandlingen og de forventede resultater. Laserbehandling af skeden tager ca. 10 minutter og er oftest smertefri eller let smertefuld. Der er ingen særlige forholdsregler forud for behandlingen.

I dagene efter laserbehandling kan der være ekstra tørhed eller svie, men mange af vores patienter oplever nærmest øjeblikkeligt en gavnlig effekt af laserbehandlingen, og nogle kvinder oplever, at de allerede på vej hjem fra behandlingen er blevet kontinente, hvilket må antages at skyldes den øjeblikkelige varme og lette hævelse af slimhinder og muskulatur.

Symptomer på overgangsalderen

Symptomer på overgangsalderen

Overgangsalderen er den periode i kvindens liv, hvor evnen til ægløsning forsvinder. Denne periode er også karakteriseret ved, at mængden af det kvindelige kønshormon (østrogen) falder i kroppen.

Hovedparten af alle kvinder, der har nået overgangsalderen, oplever en vis grad af slaphed og tørhed i skeden. Det skyldes som regel mangel på kvindeligt kønshormon.

Symptomerne bliver ofte værre med alderen og kan påvirke både livskvalitet og parforhold. Eksempelvis ses nedsat sexlyst og nedsat evne til at opnå orgasme.

Uanset årsag er symptomerne ikke rare, men desværre ofte forbundet med skam og tabu. Derfor har vi i Cutis Clinic valgt at tilbyde vaginal laserbehandling, der kan lindre symptomerne hos kvinder, der døjer med tørre slimhinder, svie og smerter, inkontinens mm. efter overgangsalder.

Gratis forundersøgelse

Gynækologisk laserbehandling

Pakketilbud
3 x gynækologisk laserbehandling 13.500 DKK

Prisen afhænger af hvor mange behandlinger der findes nødvendige for det ønskede resultat.

 

Priser fra 5.000 DKK

Find svar på dine spørgsmål om Gynækologisk laserbehandling

Alle kvinder kan behandles og du kan forvente en bedring af dine symptomer.

Nej, behandlingen er som udgangspunkt ikke smertefuld. Nogle kvinder kan dog opleve et mindre ubehag under behandlingen, mens andre er helt upåvirket.

Den første uges tid efter behandlingen anbefaler vi, at du undgår tunge løft, motion og varme bade. Effekten efter behandlingen indsætter over 4-5 uger og effekten er tiltagende efter hver behandling.

Antallet af behandlinger afhænger af udgangspunktet og individuelle forhold som alder, slimhindens tykkelse og årsagen til symptomerne.

Vi anbefaler som regel 3-4 behandlinger med 4 ugers intervaller. Derefter kan der foretages en behandling en gang årligt for at holde effekten ved lige.

Da behandlingen afhjælper aldersrelaterede symptomer, vil effekten aftage i takt med den fortsatte naturlige aldringsproces. De fleste patienter har fortsat effekt af behandlingen i op til 1 år efter behandlingen.

De fleste oplever ingen eller forbigående bivirkninger i form af let rødme, hævelse eller ubehag. Generne forsvinder sædvanligvis i løbet af et par dage.

Gynækologisk laserbehandling

Obligatorisk forundersøgelse - Vaginal opstramning Gratis
Vaginal opstramning - Underlivsbehandling med laser  5000 DKK
Pakketilbud: 3 x vaginalbehandlinger spar 1.500,- 13500 DKK