fbpx skip to Main Content

pHformula er markedsledende inden for udvikling af innovative og yderst effektive hudplejeprodukter og ansigtsbehandlinger. Den unikke kombination af dermatologiske ingredienser gør pHformulas produkter til markedets mest forebyggende, genoprettende og resultatskabende.

pHformulas produkter genskaber, styrker og opretholder hudens sundhed uanset hudtype og udfordring. Resultatet er en hud i ro og balance. En hud med fornyet udstråling og glød, en mere ensartet hudtone og et sundere, friskere og yngre udseende.

iS CLINICAL er en eksklusiv klinisk hudplejeserie udviklet af INNOVATIVE SKINCARE, der består af exceptionelle, resultatorienterede, anti-aging og hudoptimerende formler.

Ved at udvikle og udnytte den mest avancerede forskningsteknologi, har INNOVATIVE SKINCAREs team af læger og forskere designet og skabt produkter, der leverer hurtige, sikre og langsigtede, positive resultater.

Eksperterne fra INNOVATIVE SKINCARE følger de højeste etiske standarder ifht. at videreudvikle hudpleje og leve op til deres mission om at forbedre folks livskvalitet. Alle produkterne fra INNOVATIVE SKINCARE er parabene- og parfumefri, samt klinisk testede og dokumenterede.

 

BIOEFFECT blev grundlagt af tre islandske forskere, da de efter mere end ti års forskning opdagede en bioteknologisk metode til at kopiere proteinet human EGF (Epidermal Growth Factor, epidermal vækstfaktor). Denne opdagelse gjorde BIOEFFECT til verdens første og eneste skønhedsprodukt, som er baseret på plantebaserede vækstfaktorer.

Brug af EGF stimulerer kroppens egne hudceller til at dele sig, og øger dermed hudfornyelsen og hudens udstråling samtidig med, at hudens aldringsproces neddæmpes. EGF stimulerer ligeledes produktionen af kollagen og elastin samt hudens fleksible støttestruktur, øger hudens spændstighed og elasticitet og desuden hudens evne til at lagre vand og mindske fugttab. Resultatet er sundere, fastere og mere velfugtet hud – med et mere ungdommeligt udseende.

NEOSTRATA er avanceret dermatologisk hudpleje, udviklet af de to læger, der oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens absolut største innovationer.

Mere end 50 års forskning og klinisk erfaring udgør grundlaget for udviklingen af de avancerede hudplejeprodukter fra NEOSTRATA. Forskningen bag NEOSTRATA’s hudplejeprodukter er stadig helt på forkant med udviklingen.

Få personlig vejledning i hudplejeprodukter til din hud.

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvilke hudplejeprodukter der passer til dig og dit behov, så book en gratis og uforpligtende hudplejevejledning hos vores kosmetolog og kosmetiker.

Back To Top
Search