fbpx skip to Main Content

pHformula er markedsledende inden for udvikling af innovative og yderst effektive hudplejeprodukter og ansigtsbehandlinger. Den unikke kombination af dermatologiske ingredienser gør pHformulas produkter til markedets mest forebyggende, genoprettende og resultatskabende.

pHformulas produkter genskaber, styrker og opretholder hudens sundhed uanset hudtype og udfordring. Resultatet er en hud i ro og balance. En hud med fornyet udstråling og glød, en mere ensartet hudtone og et sundere, friskere og yngre udseende.

isclinical

iS CLINICAL er en eksklusiv klinisk hudplejeserie udviklet af INNOVATIVE SKINCARE, der består af exceptionelle, resultatorienterede, anti-aging og hudoptimerende formler.

Ved at udvikle og udnytte den mest avancerede forskningsteknologi, har INNOVATIVE SKINCAREs team af læger og forskere designet og skabt produkter, der leverer hurtige, sikre og langsigtede, positive resultater.

Eksperterne fra INNOVATIVE SKINCARE følger de højeste etiske standarder ifht. at videreudvikle hudpleje og leve op til deres mission om at forbedre folks livskvalitet. Alle produkterne fra INNOVATIVE SKINCARE er parabene- og parfumefri, samt klinisk testede og dokumenterede.

 

neostrata

NEOSTRATA er avanceret dermatologisk hudpleje, udviklet af de to læger, der oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens absolut største innovationer.

Mere end 50 års forskning og klinisk erfaring udgør grundlaget for udviklingen af de avancerede hudplejeprodukter fra NEOSTRATA. Forskningen bag NEOSTRATA’s hudplejeprodukter er stadig helt på forkant med udviklingen.

Få personlig vejledning i hudplejeprodukter til din hud.

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvilke hudplejeprodukter der passer til dig og dit behov, så book en gratis og uforpligtende hudplejevejledning hos vores kosmetolog og kosmetiker.

Back To Top
Search