fbpx skip to Main Content

Butt Lift med kollegen-stimulerende filler

Hvis du ønsker et løft eller mere fylde i din bagdel eller i dit hofteparti, er der forskellige muligheder.

Cutis Clinic tilbyder som en af de førende klinikker i Danmark Butt Lift med kollagen-stimulerende filler (Sculptra) og Butt Lift med ikke-permanent filler.

Meget slanke personer kan have vanskeligt ved at opnå tilstrækkelig volumen og løft med eget fedt –
ganske enkelt fordi de ikke har tilstrækkeligt fedt at tage af til at opnå et tilfredsstillende resultat af
Brazilian Butt Lift.

Vi tilbyder to forskellige typer Butt Lift behandlinger:  Butt Lift med Sculptra som beskrives på denne side, samt Butt Lift med ikke-permanent filler. 

Med Sculptra skabes mindre udtalt volumen, end hvad du kan forvente med ikke-permanent filler. Sculptra kan anvendes som supplement til Butt Lift med ikke-permanent filler, når du har opnået det ønskede volumen.

Læs om Brazilian Butt Lift med filler

Hvad er Brazilian Butt Lift med kollagen-stimulerende filler?

Brazilian Butt Lift med kollagen-stimulerende filler (Sculptra) er behandlingsteknikker, hvor en bio-stimulerende filler stimulerer din krop til at producere kollagen bindevæv, hvilket medfører, at din bagdel eller hofter fylder sig og løfter sig indefra. Dette gør det ideelt for dem, der søger en mere naturlig og langvarig effekt.

Kollagen-stimulerende filler anvendes også til at behandle cellulite (appelsinhud) og du vil typisk kunne opnå en samtidig reduktion i appelsinhud ved at udføre Brazilian Butt Lift med kollagen-stimulerende filler.

Hvordan foregår behandling med Brazilian Butt Lift med kollagen-stimulerende filler?

Inden behandlingen vil speciallægen bedøve injektionsstederne og derefter injicere filleren med en stump kanyle (cannula). Filler injiceres lige under huden i det såkaldte subcutis.

Tidligere injicerede man i Brasilien filler dybere i muskelvævet, men denne behandling medførte generelt flere bivirkninger og risici for patienterne, og man er i dag ophørt med dette.

Efter behandlingen sættes små plastre på huden ved indstiksstederne, hvorefter huden heler op på få dage, sædvanligvis helt uden ar. Der skal ikke sys i huden efter behandlingen.

Hvad er fordelen ved Brazilian Butt Lift med kollagen-stimulerende filler?

Brazilian Butt Lift med kollagen-stimulerende filler giver subtile og smukke resultater med en meget kort nedetid og generelt lav risiko for bivirkninger eller komplikationer.

Resultatet holder i op til 3 år, og behandlingen kan gentages med mindre opfølgende behandlinger, hvis du ønsker yderligere løft eller volumen.

Pris på behandling af Brazilian Butt Lift

OBLIGATORISK FORUNDERSØGELSE
Kr. 500,-

Obligatorisk forundersøgelse ved læge
Beløbet refunderes ved behandling

BRAZILIAN BUTT LIFT MED SCULPTRA
Fra kr. 16.000,-

Første behandling: kr. 16.000,-
Anden behandling: kr. 13.000,-
Tredje behandling: kr. 9.000,- 

Du betaler for hver behandling, og du binder sig derfor ikke til en samlet pakke.

Der injiceres typisk 10-15 mL kollagen-stimulerende filler pr. behandling.

Ønsker du billig finansiering af din behandling? Læs her>

Ifølge lovgivningen, skal der mindst gå 7 dage fra forundersøgelsen til behandlingen.

Få svar på dine spørgsmål om Brazilian Butt Lift med kollagen-stimulerende filler

Behandlingen kræver ingen særlig forberedelse.

Resultatet af hver behandling ses efter 3-4 måneder. Resultatet kan variere fra person til person.
De bedste resultater opnås med en serie på 2 til 4 behandlinger, adskilt med ca. 3 måneders mellemrum. Resultaterne vil holde i flere år.
Du kan føle dig lidt øm eller have mindre blå mærker og hævelse bagefter, men der er ingen nedetid / rekonvalescens. Sjældent kan der føles små knuder under huden i ugerne efter behandlingen, hvilket ofte kan masseres væk. Der er beskrevet injektion af filler i blodkar særligt med skarp nål, men ved anvendelse af cannula (stump teknik) er risiko meget begrænset.

Du kan genoptage normale aktiviteter med det samme, og mange tager direkte tilbage på arbejde efter Brazilian Butt Lift med kollagen-stimulerende filler.

Det er vigtigt, at huden i det behandlede område masseres mindst 2 gange dagligt i de første 4 uger efter behandlingen. Huden masseres i cirkulære bevægelser i hele det behandlede område. Dette gøres for at sikre, at filler er ensartet distribueret i hele området og ikke danner klumper.

Du må ikke få Brazilian Butt Lift hvis du

  • Er under 18 år
  • Er gravid eller ammer
  • Har infektion eller hudsygdom i det område, som ønskes behandlet

Vores speciallæger er eksperter i alle kosmetiske behandlinger. Vi kan derfor hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning. Hvis du er i tvivl om Brazilian Butt Lift, så anbefaler vi, at du starter med en uforpligtende konsultation hos vores speciallæge, som er ekspert i behandlingen.
Der er derefter krav om 7 dages betænkningstid, inden behandlingen må foretages.

Vil du booke tid eller har du spørgsmål om behandling?

Ingen spørgsmål er for små, og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mail besvares i løbet af 1-2 hverdage.

Back To Top
Search