fbpx
skip to Main Content
behandling hårtab hos mænd

Behandling af hårtab hos mænd

Hårtransplantation er ikke den eneste måde at behandle et mandligt hårtab på. Hos Cutis Clinic, kan du få medicinsk behandling af hårtab.

Effektiv behandling af hårtab - uden transplantation

Måske er du ikke klar over det, men en hårtransplantation er ikke den eneste måde at behandle et mandligt hårtab på.

Der findes også såkaldt medicinsk behandling i form af et dagligt indtag af en tablet eller gel til påsmøring af hårbunden.

Den medicinske hårtabs-behandling bremser effektivt hårtab og stimulerer hårene til at vokse igen. Undersøgelser viser, at behandlingen virker hos 92% af de behandlede.

I Cutis Clinic har vi samlet de dygtigste læger med ekspertise inden for bl.a. behandling af hårtab.

Vi tilbyder behandling af hårtab i ÅrhusHerning og Vejle.

medicinsk behandling hårtab

A: Før opstart af behandling med tabletter mod hårtab,
B: Efter 12 måneders behandling,
C: Efter 24 måneders behandling

Hvad er medicinsk behandling af hårtab?

I modsætning til en hårtransplantation vedrører medicinsk behandling af hårtab alle de ikke-kirurgiske behandlingsformer, herunder 

  • tablet-behandling 
  • gel til påsmøring af hårbunden 
  • PRP (platelet-rich plasma).

Hvordan virker medicinsk behandling af hårtab?

Medicinsk behandling af hårtab, hvad enten det drejer sig om et dagligt indtag af en pille, PRP eller gel til påsmøring af hårbunden, virker ved at:

  • breme hårtabet
  • stimulere ny hårvækst
  • gøre hårene kraftigere
  • forlænge hårenes vækstfase
behandling hårtab hos mænd

Hvor mange virker behandlingen på?

Behandling af hårtab med et dagligt indtag af en pille eller gel til påsmøring af hårbunden virker hos 92% af de behandlede mænd efter 2 års behandling. 

Succesraten afhænger af, hvor længe hårtabet har varet og hvor længe behandlingen anvendes. Desto længere tid behandlingen anvendes, desto flere oplever gavn af behandlingen i form af ny hårvækst.

Hvornår begynder jeg at se effekt af behandlingen?

De fleste begynder at se effekt af behandlingen efter 3-6 måneders behandling. De første måneder er resultaterne svære at få øje på, fordi resultaterne kommer gradvist. Derfor kan det være en god ide, at du hver måned tager et billede af din hårpragt, så du kan følge med i udviklingen efterhånden, som dit hår bliver kraftigere. 

Resultaterne er som regel mærkbare, når man sammenligner billeder fra før opstart af behandlingen og efter 1-2 års behandling.

Se priser for behandling af hårtab i Århus, Herning og Vejle.

Find svar på dine spørgsmål om medicinsk behandling af hårtab

Bivirkninger til tablet-behandling er sjældne. Disse bivirkninger er som regel milde og nødvendiggør ikke, at behandlingen ophøres. Evt. bivirkninger forsvinder ved ophør af behandlingen.

Der er ingen bivirkninger til den behandling, hvor det medicinske hårprodukt påsmøres hårbunden.

Den medicinske behandling egner sig som udgangspunkt til alle mænd, der døjer med et hårtab. Desto hurtigere du kommer i gang med behandlingen, desto bedre virker behandlingen også.

I princippet skal du fortsætte behandlingen lige så længe, du er interesseret i at bevare din hårpragt. Ophøres den medicinske behandling, vil du inden for 3-6 måneder opleve fornyet hårtab.

For at komme i gang med behandling af hårtab skal du booke tid til en obligatorisk forundersøgelse hos en af vores lægelige hårspecialister.

I forbindelse med forundersøgelsen foretager lægen en sundhedsundersøgelse af dig og undersøger din hårbund med henblik på at udelukke andre årsager til dit hårtab. Du modtager også grundig information omkring behandlingen.

Vurderes den medicinsk hårtabs-behandling at kunne afhjælpe dit hårtab, og ønsker du at komme i gang med behandlingen, aftales opstart af behandlingen i forbindelse med din konsultation.

Book tid til forundersøgelse i Århus eller i Herning

Back To Top