fbpx skip to Main Content

Behandling af hyperhidrose (øget svedtendens) under armene med radiofrekvens micro-needling

Op til 5% af befolkningen har en abnorm høj svedproduktion under armene (hyperhidrose), som ofte er svært generende og socialt hæmmende. 

Genius er en ny behandling af svedkirtlerne med radiofrekvens, hvor varmeenergi leveres via tynde nåle gennem hudoverfladen til hudens dybere lag, hvor svedkirtlerne ligger. 

Genius kan sikkert og effektivt behandle overproduktion af sved i armhulerne og i nogle tilfælde også i ansigtet. Resultatet er permanent.

Læs om behandling af sved under armene

Hvad er behandling af sved under armene med Genius?

Genius er en ny behandlingsteknologi, som er udviklet af amerikansk-sydkoreanske Lutronic, som er et af de mest respekterede navne inden for æstetisk medicinsk teknologi. 

Hidtil har MiraDry og kirurgi været de eneste anvendte behandlinger af sved under armene, men begge behandlinger kan have alvorlige bivirkninger. 

Vi har derfor valgt at tilbyde vores patienter med axillær hyperhidrose (sved under armene) en mere skånsom og ligeledes meget effektiv behandling med Genius.

Hvordan foregår svedbehandling med Genius?

Behandlingen foregår med en lokalbedøvende creme påsmurt i armhulen i mindst 2 timer inden behandlingen. Derudover injiceres en smule lokalbedøvelse med en tynd nål lige inden behandlingen. Herefter kan behandlingen gennemføres med begrænset smerte og ubehag.

Under behandlingen sendes radiofrekvensenergi ned i læderhuden via spidserne af 49 guldbelagte mikronåle, der gennembryder hudens overflade og leverer energien til svedkirtlerne i 2,5 – 3,5 mm dybde.

Radiofrekvensenergien opvarmer vævet, hvorved en stor del af svedkirtlerne går til grunde, og svedproduktionen vil blive reduceret.

Et par uger efter behandling vil svedproduktionen begynde at aftage, og de fleste personer kan holde svedproduktionen på et normalt niveau efter 1-2 behandlinger med Genius. Enkelte personer ønsker 3 behandlinger for et optimalt resultat.

Cutis Clinic

Vidste du at…

Hvordan adskiller Genius sig fra MiraDry?

Genius har generelt færre bivirkninger og mulige komplikationer end andre permanente svedbehandlinger. Genius anvender radiofrekvens, mens MiraDry anvender mikrobølger. Genius foregår i let lokalbedøvelse og behandlingen tager kun 15-20 minutter, mens MiraDry tager 2-3 timer.

Efter behandling med Genius kan du øjeblikkeligt vende tilbage til dine normale sociale aktiviteter og arbejde, mens MiraDry oftest kræver nogle dage hvor man holder sig i ro.

Begge behandlinger kan give varige forbedringer allerede efter første behandling.

Pris på behandling af hyperhidrose med Genius

BEHANDLING AF SVED UNDER ARMENE MED GENIUS
Kr. 10.000,- pr. behandling

Obligatorisk og Gratis forundersøgelse

Pris er pr. behandling
Permanent resultat
Behandlingstid ca. 30 minutter

Ønsker du billig finansiering af din behandling? Læs her>

Få svar på dine spørgsmål om Genius behandling af sved

Fordelene ved Genius er, at resultatet er permanent. Bivirkningerne er begrænsede og ophelingstiden er relativt kort. Du kan hurtigt genoptage dine daglige aktiviteter efter behandling med Genius.

Behandlingen må udføres samme dag som forundersøgelsen. Der er ikke krav om betænkningstid.

Du bedes barbere armhulerne dagen inden behandlingen. Du kan påføre en lokalbedøvende creme på huden 2 timer inden behandling (håndkøb). Derudover kræves ingen særlig forbehandling af huden.

Behandling med Genius tager under en halv time ved behandling af begge armhuler.

Resultatet ses typisk inden for den første uge, men resultatet kan variere fra person til person.

Vores erfaringer viser, at 2 behandlinger er tilstrækkelig hos langt de fleste personer, hvilket også er påvist i flere videnskabelige studier.

Personer med mindre kraftig svedtendens vil ofte kunne opnå et tilfredsstillende resultat med en behandling.

Almindelige bivirkninger er rødme, ømhed og hævelse i armhulerne, som aftager gradvist indenfor den første uge. Man kan reducere bivirkningerne ved at indtage Pamol og Ipren. Enkelte oplever føleforstyrrelser i huden omkring behandlingsområdet, som er forbigående, og dette skyldes hævelse og tryk på de sensoriske nerver.

Der er ikke rapporteret om alvorlige eller permanente komplikationer efter behandlingen.

Du kan principielt tage direkte på arbejde efter behandlingen, men de fleste vælger at holde fri resten af dagen, da bedøvelsen vil aftage efter et par timer.

Huden skal holdes ren med vand og sæbe og holdes fugtig med en mild fugtighedscreme, fx indeholdende aloe vera.

Du må ikke få behandling med Genius hvis du

  • Er gravid
  • Har infektion eller hudsygdom i det område, som ønskes behandlet

Alternative løsninger til behandling af sved kan afprøves inden Genius – fx aluminiumchlorid deodorant.

Traditionelt har man anvendt Botox eller iontoferese som behandling af øget sved under armene, men disse behandlinger har ikke varig effekt.

Vores speciallæger er eksperter i alle de behandlinger, som tilbydes i Cutis Clinic. Vi kan derfor hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

Vil du booke tid eller har du spørgsmål om behandling?

Ingen spørgsmål er for små, og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mail besvares i løbet af 1-2 hverdage.

Back To Top
Search