fbpx
skip to Main Content

Fotona 4D laser facelift

- forbedring af alle hudens lag med skånsom laserteknologi

Med alderen bliver huden tyndere, mere slap og mister sin elasticitet. Underhudens fedt og senebånd
påvirkes af tyngdekraften, og fedtdepoterne under kinderne trækkes ned mod kæbelinjen, hvilket ændrer
ansigtets konturer.

Fotona har udviklet en ny behandling til personer, der ønsker et løft i mellem- og underansigtet og en
forbedret hudkvalitet. Denne laserbehandling kombinerer nd:YAG laser 1.064 nm bølgelængde (Laser
Genesis) med non-ablativ Erbium:YAG 2.940 nm bølgelængde.

Behandlingen tilbydes i Cutis Clinic Odense.

Læs om Fotona 4D laser facelift

Hvad er Fotona 4D laser facelift?

4D laser-facelift anvender kombinationer af forskellige bølgelængder laserlys og behandlingsteknikker. 4D facelift er en skånsom (non-ablativ) laser, som er effektiv og giver permanente resultater uden at gennembryde eller forbrænde huden.

4D facelift består af 4 trin:

  1. Behandling med Erbium laser med langsom opvarmning af huden omkring munden fra slimhindesiden (ca. 10 minutter)
  2. Behandling med nd:YAG laser i ultrakorte impulser (omtales internationalt som “laser genesis”) med gradvis opvarmning af huden til en overfladetemperatur på ca. 43 grader (3-5 minutter)
  3. Behandling med nd:YAG laser i sekund-lange impulser med gradvis opvarmning af hudens dybe lag og underhudens fedt, hvilket reducerer tyngden omkring kæbelinjen i underansigtet og giver et indirekte løft (ca. 10 minutter)
  4. Behandling med non-ablativ Erbium laser i korte impulser med lav energi, hvilket opvarmer den mest superficielle del af huden som forbedrer hudkvaliteten (ca. 5 minutter)

Hvordan virker Fotona 4D laser facelift?

4D laserbehandling laver en dyb opvarmning og koagulation af hudens små blodkar, hvilket medfører en aktivering af hudens fibroblaster, der producerer kollagen. De dybe bindevævslag omkring musklerne i ansigtet opvarmes og opstrammes, hvilket giver et løft i underansigtet, der ofte ses med det samme (trin 1 og trin 3). Overfladiske skader i hudens overflade reduceres (trin 2 og trin 4), hvilket giver huden en glattere struktur og en mere ensartet nuance.

4D laser-facelift foregår ved, at laseren langsomt og forsigtigt opvarmer huden til den ønskede temperatur. Hudens temperatur måles under behandlingen med et infrarødt kamera. 4D laser-facelift foregår uden lokalbedøvelse og er stort set smertefri, men når hudtemperaturen når op på det ønskede niveau, kan behandlingen føles kortvarigt varm / ubehagelig.

Før og efter billeder af Fotona 4D laser facelift

Fotona-fe-01 Fotona-fe-02
Fotona-fe-03 Fotona-fe-04
Fotona-fe-05 Fotona-fe-06

Pris på behandling med Fotona 4D laser facelift

PRISEKSEMPEL: PAKKETILBUD 4 X BEHANDLINGER
Kr. 19.000,-

Få svar på dine spørgsmål om Fotona 4D laser facelift

Behandlingen er velegnet til personer, som har hængende hud i underansigtet med fremtrædende nasolabialfurer (rynker fra næse mod mund), marionetlinier (rynker fra mundvige til hage) og “hamsterposer”, som de ikke kan slippe af med. Behandlingen virker i modsætning til en kirurgisk facelift også på selve hudstukturen i ansigtet, som bliver markant mere jævn og glat. Behandlingen har ingen – eller meget kort nedetid.
Der stilles ingen særlige krav til forberedelse af din hud. Solbrændthed er uden betydning, og behandlingen udføres hele året. Vi anbefaler, at du fjerner eventuelle hår i ansigtet med skraber 2 dage inden du møder til behandling. Inden behandlingen tages billede af det behandlede område. Dette gøres for at dokumentere effekten af behandlingen.

Resultatet af 4D laser-facelift ses gradvist i ugerne efter behandlingerne. Behandlingen opvarmer og opstrammer ansigtets dybere bindevæv og huden, hvorved produktionen af kollagen indsætter gradvist. Det fulde resultat af et behandlingsforløb ses efter 3-6 måneder.

Effekten kan variere fra person til person. Nogle personer har behov for flere behandlinger for at opnå den ønskede effekt. Antallet af behandlinger afhænger af hudens udgangspunkt og hudens evne til at hele. Resultatet kan variere fra person til person.

Vi anbefaler et forløb med 4 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum. Effekten af behandlingerne forstærkes med gentagne behandlinger, og der er intet maksimum i antallet af behandlinger.

Almindelige bivirkninger er let rødme og varme, en smule svie og let hævelse i det behandlede område, som aftager efter nogle timer. Der er ingen rapporter og permanente skader på huden eller andre alvorlige bivirkninger ved 4D laser-facelift.
Du kan tage direkte tilbage på arbejde efter behandlingen, men du må forbvente at være en lille smue rød og ganske let hævet.

Behandlingen kan tilpasses, så der ingen eller kun ganske kort nedetid er efterfølgende. Afhængig af indstillingerne kan huden være rød og varm i op til 2 dage efter behandlingen, hvorefter huden vil få en fin afskalning. Man kan passe alle almindelige daglige aktiviteter (arbejde, motion, svømning o.lign) dagen efter behandlingen, og huden kan tåle almindelig vask og hudpleje.

Det anbefales, at du flere gange dagligt i den første uge efter 4D laser-facelift fugter huden med en mild, fugtende ansigtscreme, fx NeoStrata Bionic Face Cream. Der må anvendes makeup dagen efter behandlingen. Du kan vaske ansigtet og gå i bad som du plejer. Undgå svømmehal og sauna de første to døgn.

Behandlingen gives ikke til gravide eller til personer med hudinfektion i ansigtet. Behandlingen er ikke relevant til personer under 18 år.

I Cutis Clinic tilbyder vi også plastikkirurgisk facelift. Vores dygtige behandlere er eksperter i de behandlinger, som tilbydes i Cutis Clinic. Vi kan derfor hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning. Hvis du er i tvivl, så anbefaler vi varmt, at du starter med en uforpligtende konsultation hos en af vores sygeplejersker.

Vores klienter, der får behandlet med laser facelift, er som regel også interesseret i følgende behandlinger:

Eksempler

Vil du booke tid eller har du spørgsmål om behandling?

Ingen spørgsmål er for små, og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mail besvares i løbet af 1-2 hverdage.

Back To Top