fbpx
skip to Main Content
Hårpakkeforløb

Få effektiv behandling af hårtab med et skræddersyet hårpakkeforløb

Professionel behandling (der virker) mod hårtab

Cutis Clinic Hårpakke er beregnet til mænd og kvinder med hårtab eller hvis håret generelt mangler fylde. Vi skræddersyer behandlingsforløbet individuelt og justerer løbende til for at opnå det bedste resultat.

Hvad er hårtab?

Hårtab er en hyppig sygdom, der kan forårsage nedsat livskvalitet og lavt selvværd hos den, der bliver ramt. Det gælder både mænd og kvinder.

I omegnen af 50% af alle mænd oplever at miste håret, enten helt eller delvist. Det kan bl.a. give høje tindinger, måne eller forårsage at alt håret på toppen af hovedet forsvinder, så der kun er en krands af hår tilbage i siderne og i nakken.

Kvindeligt hårtab rammer især efter menopausen, men kan også ramme yngre kvinder, særligt efter graviditet og fødsler. Det viser sig ved, at hårpragten som helhed bliver tynd eller ved at midterskilningen bliver tydeligere. Både mænd og kvinder kan blive ramt af pletskaldethed (alopecia areata).

Mindre hyppigt kan hårtab skyldes autoimmune sygdomme. Disse sygdomme viser sig som regel ved, rødme omkring hårrødderne og kløe i hårbunden. Der findes mange forskellige former for hårtab. Derfor er det altid relevant med en lægelig undersøgelse for at finde årsagen.

Spørgsmål? Kontakt os her
Hårpakkeforløb

Hvad indeholder Hårpakken?

Cutis Clinic Hårpakke er et unikt behandlingskoncept, som er udviklet af vores lægelige hårspecialister. Behandlingsforløbet strækker sig over 12 måneder med en kombination af hjemmebehandling og løbende behandlinger i klinikken.

Hårpakken kan anvendes både til mænd og kvinder, der enten ønsker kraftigere hår eller lider af hårtab.

Vi skræddersyer behandlingsforløbet og tilpasser valg af indholdsstoffer i de produkter, der anvendes til at fremme din hårvækst, ud fra diagnose og vores løbende og resultatorienteret tilgang til behandlingen.

Med behandlingsforløbet er vores forventninger, at du får:

 • Fyldigere hårpragt
 • Større tæthed af hår i det behandlede område
 • Forlænget vækstfase, så hårene vokser længere og bliver kraftigere
 • Hårtab bremses eller forsinkes væsentligt
 • Mindre afstødning af hår på daglig basis

Resultatet af disse delmål er overordnet set, at din hårpragt bliver kraftigere og mere fyldig. Er du usikker på, om den komplette Hårpakke er noget for dig, anbefaler vi, at du starter ud med en opstartspakke til få måneders behandling.

Book tid til forundersøgelse
Hårpakkeforløb

Behandlingsforløb med Hårpakken?

Hårpakken er en kombination af medicinsk behandling, mesoterapi og PRF (kroppens egne vækstfaktorer). Formålet med Hårpakken er at genoprette et balanceret miljø i hårbunden, så hårene trives, vækstfasen forlænges, hårfibrene bliver tykkere og den daglige afstødning af hår mindskes.

Forløbet strækker sig over 12 måneder – se nedenfor – og omfatter forundersøgelse, behandlinger samt afsluttende kontrol. Vi vil gennem hele forløbet sikre os, at udviklingen er positiv, hårtabet er under kontrol og nye hår er på vej.

Hårpakke Fase 1

Fase 1: Udredning og iværksættelse af medicinsk behandling mod hårtab

Indeholder forundersøgelse og udlevering af medicinsk behandling til hele behandlingsforløbet

Det er vigtigt for os at sikre, at du får den rette behandling. Det sikrer vi ved først at stille den rette diagnose og årsag til dit hårtab. Derfor kommer du altid til en af vores eksperter i hårtab, inden du kan påbegynde et behandlingsforløb hos os.

Såfremt det vurderer, at du er kandidat til et behandlingsforløb med Hårpakken, udleveres medicin til første del af behandlingsforløbet. Medicinen skal tages gennem hele behandlingsforløbet samt efterfølgende og har til formål at bremse hårtabet og forbedre vækstforholdene i hårbunden.

Du bør afsætte ca. 45-60 minutter til dit første besøg

Hårpakke Fase 2

Fase 2: Etablering af et nærende vækstmiljø i hårbunden

Hvornår: Umiddelbart (1-2 uger) efter forundersøgelsen.

Indeholder 3 indledende mesoterapi-behandlinger, som gives med 1 måneds interval.

Næste trin i Hårpakken er at etableret et nærende vækstmiljø i hårbunden. Det foregår ved en teknik, der kaldes mesoterapi. Mesoterapi er ikke en bestemt type medicin eller lægemiddel, men er en ikke-kirurgisk teknik, hvor relevante indholdsstoffer, herunder aminosyre, vitaminer, mineraler, planteekstrakter og/eller lægemidler, injiceres ind i hårbunden.

Valget af indholdsstoffer i mesoterapi-opløsningen besluttes af lægen ud fra diagnosen og typen af dit hårtab. Anvendes lægemidler i blandingen, informeres du om det, inden selve behandlingen.

Hårpakke Fase 3

Fase 3: Fremme af hårets vækst og forlængelse af hårrøddernes vækstfase

Hvornår: 4 uger efter 3. mesoterapi-behandling.

Indeholder 3 PRF-behandlinger og 3 mesoterapi-behandlinger, som gives med 3 måneders interval. Behandlingerne gives samme dag, så du mindsker antal besøg i klinikken.

Når det nærende vækstmiljø er etableret i hårbunden efter de foregående 3 mesoterapi-behandlinger, er det nu tid til at fremme væksten af nye hår.

Hårvæksten stimuleres ved hjælp af et PRF-koncentrat af dine egne vækstfaktorer, som injiceres ind i hårbunden.

Vækstfaktorerne isoleres fra en blodprøve, som tages fra en blodåre i din albuebøjning, hvorefter blodprøven centrifugeres og vækstfaktorerne kan isoleres. Du kan læse mere om selve fremstillingsteknikken af PRF nedenfor.

I alt foretages 3 PRF behandling med et koncentrat af dine egne vækstfaktorer i kombination med yderligere 3 mesoterapi behandlinger over de følgende måneder.

Kontrol af hår behandling

12 måneder efter opstart af behandlingsforløbet

Konsultation ved lægen. Der gøres status og der lægges en plan for det videre behandlingsforløb.

På dette tidspunkt er hårtabet sædvanligvis kraftigt reduceret eller helt bremset og nye hår er vokset ud, så hårpragten hos de fleste fremstår kraftigere og mere fyldig.

Melasma

Tip

Cutis Clinic Hårpakke hjælper hårene på vej. Resultatet kommer gradvist over flere måneder. Ofte kan det være svært at huske, hvad udgangspunktet var. Derfor anbefaler vi, at du hver måned taget et billede af din hårpragt (forfra, fra siderne og oppefra). På den måde kan du også selv holde øje med udviklingen af de nye hår.

Før og efter billeder af behandling med Hårpakken

Hårpakke Før-efter Billede

46-årig kvinde med kvindelig hårtab (female pattern hair loss).

Hårpakke Før-efter Billede

31-årig kvinde med diffust hårtab.

Hårpakke Før-efter Billede

26-årig mand med begyndende central udtynding på baggrund af mandligt / androgent hårtab (male pattern hair loss).

Pris på behandling af hårtab med et hårpakkeforløb

Hårtabspakke (opstart/lille pakke)
Kr. 6.300,-
Behandlingsforløbet omfatter:

 • Forundersøgelse
 • Medicinsk behandling
 • 3 x Mesoterapi-behandlinger
 • Opfølgende kontrol

Vi vil gennem hele forløbet sikre os, at udviklingen er positiv, hårtabet er under kontrol og nye hår er på vej.

Få finansieret denne behandling (rentefrit) fra kun kr. 154,- pr. md. – Læs mere her>

Hårtabspakke (standard opstartspakke)
Kr. 9.400,-
Behandlingsforløbet omfatter:

 • Forundersøgelse
 • Medicinsk behandling
 • 6 x Mesoterapi-behandlinger
 • Opfølgende kontrol

Vi vil gennem hele forløbet sikre os, at udviklingen er positiv, hårtabet er under kontrol og nye hår er på vej.

Få finansieret denne behandling (rentefrit) fra kun kr. 206,- pr. md. – Læs mere her>

Hårtabspakke (komplet hårpakke)
Kr. 18.800,-
Behandlingsforløbet omfatter:

 • Forundersøgelse
 • 1 års behandling
 • Medicinsk behandling,
 • 6 x Mesoterapi-behandlinger
 • 3 x PRF (platelet rich fibrin) behandlinger
 • Opfølgende kontrol

Vi vil gennem hele forløbet sikre os, at udviklingen er positiv, hårtabet er under kontrol og nye hår er på vej.

Få finansieret denne behandling (rentefrit) fra kun kr. 373,- pr. md. – Læs mere her>

Få svar på dine spørgsmål om Hårpakken fra Cutis Clinic

Praktisk talt alle, der ønsker en fyldigere hårpragt. Behandlingen er derfor velegnet til både mænd og kvinder, som enten har normal hårpragt men godt kunne tænke sig en fyldigere hårpragt, eller lider af hårtab og ønsker at få håret tilbage.

I Cutis Clinic har vi erfaring med, at hårtab kan behandles hos de fleste af vores klienter. Ved selektivt at rette op på de sygdomsprocesser, der helt eller delvist forårsager udtynding af hårpragten, har vi i Cutis Clinic en dokumenteret succesrate på op mod 92%.

Vi anvender et unikt koncept, Hårpakken, hvis sammensætning bygger på forskning, og som effektivt bremser hårtabet og får hårene til at gro.

Når du møder i klinikken, uanset om det er til din første konsultation eller efterfølgende behandlinger, er det vigtigt, at du ikke har noget i håret, der kan sløre et evt. hårtab. Hårbunden skal være synlig og let undersøge for lægen. Hårbunden må altså ikke være dækket eller kamufleret. Anvend evt. en hat, hvis du ønsker at holde håret tildækket før og efter din konsultation.

Hårpakken kan anvendes mod forskellige typer af hårtab, herunder androgent hårtab (androgen alopeci). Det er den mest almindelige form for hårtab hos både mænd og kvinder, og viser sig ved hhv.

 • Mandligt hårtab (male pattern hair loss)
 • Kvindeligt hårtab (female pattern hair loss)

Men Hårpakken henvender sig også til personer, der lider af andre former for hårtab, herunder:

 • Hårtab efter graviditet og fødsel
 • Diffust hårtab hos mænd og kvinder
 • Pletskaldethed (alopecia areata og alopecia totalis)

Visse former for arvævs dannende hårtab (fx lichen planopilaris, frontal fibroserende alopeci m.fl.) kan også behandles, men erfaringerne er mere sparsomme inden for disse typer af hårtab. Det skyldes, at der er tale om meget sjældne former for hårtab.

Resultatet af dine behandlinger afhænger bl.a. af, hvor fremskredent dit hårtab er, når vi går i gang med dine behandlinger, hvor længe hårtabet har varet samt den tilgrundliggende årsag til dit hårtab.

Hårpakken strækker sig over 12 måneder. Hver enkelt behandling tager fra 20-40 minutter.

Resultatet kan variere fra person til person. De fleste ser resultater allerede efter de første få måneders behandling. Det viser sig ved, at antal hår i hovedbunden øges og de enkelte hårstrå bliver tykkere.

Gradvist, som de nye hår vokser ud, vil du også opleve, at hårpragten som helhed bliver mere fyldig. Her er det dog vigtigt at huske på, at hår i al almindelighed vokser langsomt. I gennemsnit vokser et hår 1 cm pr. måned.

Derfor går der altid lidt tid, før hårpragten som helhed bliver kraftigere og mere fyldig at mærkes på. De nye og tykkere hår skal jo først lige have lov til at vokse ud.

Hårtab kan ikke kureres, men kan holdes nede og nye hår kan stimuleres til at vokse. For et godt resultat anbefaler vi, at du i samråd med din Cutis Clinic hårspecialist aftaler opfølgende behandling i forbindelse med din årskontrol.

Evt. bivirkninger er få og milde. Blå mærker i huden efter blodprøvetagning og injektions-behandlingerne forsvinder i løbet af få dage. Mesoterapi- og PRF-behandlingerne foregår med så fin og tynd en nål, at ubehag reduceres til et minimum.

Du kan gå på arbejde allerede umiddelbart efter din behandling.

En PRF behandling foregår i få simple trin:

En blodprøve tages fra personen, som skal behandles.

Blodprøven centrifugeres. Dermed opdeles blodet i dets forskellige bestanddele (røde blodlegemer, hvide blodlegemer, blodplader, vækstfaktorer, proteiner, plasma etc.). De tungeste celler lægger sig nederst i reagensglasset, mens de letteste lægger sig øverst i blodprøven.

Den fraktion af blodprøven, som indeholder vækstfaktorerne, isoleres fra resten af blodprøven.

Vækstfaktorerne injiceres ind i hårbunden, hvor hårrødderne ligger.

Nogle få patienter kan desværre ikke behandles med Cutis Clinic Hårpakke.

Det gælder ved:

 • Graviditet
 • Hårtab som følge af kræftsygdom
 • Hvis du får bestemte former for blodfortyndende medicin

Vores dygtige behandlere er eksperter i alle de behandlinger, som tilbydes i Cutis Clinic. Vi kan derfor hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning. Hvis du er i tvivl, så anbefaler vi varmt, at du starter med en uforpligtende konsultation hos lægen.

Ved behandling af hårtab kan du modtage behandling uden betænkningstid.

Ved forundersøgelsen får du mundtlig information om behandlingen og du har mulighed for at få dine spørgsmål besvaret.

Du er velkommen til at medbringe en ledsager til forundersøgelse og behandling.

Mange forskellige forhold har betydning for udvikling af hårtab. Det kan både være hormonelle ubalancer omkring hårrødderne, lav blodprocent, dårlig blodforsyning til hårrødderne, ringe iltning og ernæring, mangel på vitaminer og mineraler, ubalance i stofskiftet, overfølsomhed over for visse lægemidler, stort vægttab, autoimmune sygdomme m.fl.

Listen er lang og kompleks og derfor er hårtab ikke bare hårtab. En nærmere udredning er altid relevant mhp. at finde ud af, hvad hårtabet skyldes, og dermed hvordan det skal behandles.

Hos Cutis Clinic er vi eksperter i hårtab hos mænd og kvinder. Derfor mener vi, at du får den bedste rådgivning og behandling hos os.

Vil du booke tid eller har du spørgsmål om behandling?

Ingen spørgsmål er for små, og vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Mail besvares i løbet af 1-2 hverdage.

Back To Top