fbpx
skip to Main Content
IPL Ellipse

IPL Ellipse

Mild laserbehandling der effektivt reducerer bl.a. mørke hår, akne, røde ar, fine linjer og rosacea.

Laserbehandlingen anvendes til behandling af flere forskellige hudproblemer som:

Permanent hårfjerning med laser
Acne vulgaris (bumser)
Rosacea
Reduktion af pigmenter i huden, herunder fregner og leverpletter
Friske røde ar og aknear
Karsprængninger/ karudvidelser og ansigtsrødme
Røde eller rødviolette strækmærker (striae distensae)

Du kan få laserbehandling med IPL (Ellipse) i Cutis Clinic Aarhus

Hvordan virker IPL (Ellipse) på huden?

IPL (Ellipse) er en af vores mest højteknologiske lasere i Cutis Clinic, som anvender en teknologi, som betegnes intense pulsed light. Fælles for vores IPL-lasere er, at de udsender et kraftigt lysglimt i få millisekunder. Lysglimtet omdannes til varme i udvalgte strukturer i huden, fx blodkar eller pigmenter.

Skal vi fx behandle karsprængninger, rosacea eller røde bumser, afsættes varmeenergien fra lyset i de røde blodkar, som dermed ødelægges og lukker sig.

På samme måde kan IPL (Ellipse) anvendes til permanent hårfjerning. Her afsættes energien fra laserlyset i stedet i det mørke pigment i hårskaftet, så hårrodden går til grunde.

Spørgsmål? Kontakt os her
IPL Ellipse

Hvordan forbereder jeg min hud til laserbehandlingen?

3-4 uger før og efter IPL laser behandling skal du generelt ikke opholder dig i solen uden brug af solcreme. Det gælder særligt i sommerperioden samt ferier.

På dagen for din behandling bør du møde op til behandlingen uden make-up.

Forberedelse inden en IPL-laserbehandling afhænger i øvrigt af, hvad du skal have behandlet. Skal du fx have behandling af karsprængninger i ansigtet, er det særlig vigtigt, at du tænker over ovenstående forholdsregler, mens det formentlig er uden betydning, hvis du ønsker behandling af behåring under armene.

Book tid til forundersøgelse
IPL Ellipse

Før og efter billeder af IPL Ellipse

Pris på behandling med IPL Ellipse

LÆBEFORSTØRRELSE MED FILLER 1 ML.
Fra kr. 2.500,-
Gratis forundersøgelse

Mængden af filler varierer alt efter ansigtets anatomi

Vejledende eksempler:
Læbeforstørrelse – 1-2 mL
Korrektion af læbers asymmetri – max 1 mL

Ifølge lovgivningen, skal der mindst gå 48 timer fra forundersøgelsen til behandling med filler.

Få svar på dine spørgsmål om IPL Ellipse

Resultatet ses uger til måneder efter behandlingen, hvilket afhænger af den tilstand, som man behandler.

Resultat af laserbehandling af akne (bumser / uren hud)
Ved behandling af akne reduceres forekomsten af bumser efter 1-2 uger.
Vi anbefaler fire laserbehandlinger med 2-4 ugers interval. Videnskabelige studier viser, at omkring 9 ud af 10 herefter oplever signifikant bedring i hudsygdommen.

Resultat af laserbehandling af rosacea
Ved behandling af rosacea reduceres forekomsten af knopper og rødme efter 1-2 uger. Vi anbefaler 4-5 behandlinger med 4 ugers interval. Resultat af laserbehandling af friske, røde ar (fx operationsar eller røde aknear)
Ved behandling af friske (flade eller let forhøjede / forsænkede) røde ar reduceres arrenes rødme gradvist efter 3-4 uger. Vi anbefaler mindst 3 behandlinger med mindst 4 ugers interval.

Resultat af laserbehandling af fortykkede ar / keloid ar
Ved behandling af tykke ar indtræder effekten gradvist over 1-2 måneder.
Vi anbefaler gentagen behandling efter behov med mindst 4 ugers interval. Fortykkede ar og keloid ar kan ikke fjernes med laser, men arrene kan gøres fladere og mindre røde og mindre kløende. Ofte kombineres laserbehandlingen med injektion af binyrebarkhormon.

Resultat af laserbehandling af karudvidelser / karsprængninger
Ved behandling af karudvidelser og karsprængninger i ansigtet, på halsen og på brystet lukkes blodkarrene gradvist efter få uger efter en behandling med IPL (Ellipse). Har du karsprængninger i alle mulige størrelser – helt fra diffus rødme til tydelige store blodkar – skal der som regel flere behandlinger til for at opnå et tilfredsstillende resultat. Vi anbefaler 3-4 behandlinger med 4 ugers interval.

Resultat af permanent hårfjerning med laser
Kun den del af hårrødderne, som er i vækst kan behandles. Det betyder, at man altid skal påregne flere laserbehandlinger for at ramme alle hårrødder, fordi en del af hårene ligger i dvale.

Du kan forvente 80% reduktion af antallet af hår efter et samlet behandlingsforløb på 6-8 laserbehandlinger med 1-2 måneders interval mellem behandlingerne. De tilbageværende hår er typisk helt tynde, fine og lyse
Behandlingen virker bedst, hvis hårene er mørke. Brune og røde hår reagerer mindre godt på behandlingen, men der kan ses nogen effekt.

Resultat af laserbehandling af strækmærker
Ved behandling af røde strækmærker indtræder effekten gradvist over 3-6 måneder. Vi anbefaler mindst 3 behandlinger med mindst 4 ugers interval.

Under behandling med IPL bærer du beskyttelsesbriller, som skal anvendes under laserbehandlingen.

Behandling med IPL (Ellipse) føles som prikkende varme eller korte svirp fra en elastik mod huden, som nogle mennesker finder let ubehagelig.

Vi er alle sammen forskellige – og derfor kan der også være forskel på, hvordan ens hud reagerer på behandlingen. Lige efter behandlingen vil huden oftest være lidt rød og hævet. Rødmen forsvinder i løbet af nogle timer, og kan tildækkes med make-up umiddelbart efter behandlingen.

Der er mange fordele ved at vælge behandling med IPL (Ellipse) hos Cutis Clinic. Bl.a. opnår du Cutis Reward hver gang du får behandling som VIP medlem.

Ved behandling af karsprængninger, rosacea, røde friske ar, akne ar, og røde strækmærker er IPL (Ellipse) behandling bedste valg sammen med Cutis Clinic Regenlite laser. Med disse lasere opnår du en permanent reduktion uanset, om rødmen sidder i ansigt, på halsen eller på brystet.

IPL (Ellipse) er også en ideel behandling til generel hudforyngelse og til forbedring af pigmenter og mindre solskader i huden.

Derudover er IPL (Ellipse) en formidabel behandling til fjerning af uønsket hår både hvis du har kaukasisk hudfarve eller har etnisk mørkere hudfarve.

Varighed af en behandling afhænger generelt af, hvad der skal behandles og hvor stort et område, der skal behandles.

Fx tager behandling af karsprængninger, pigmenter eller akne i ansigtet 5-15 minutter, mens permanent hårfjerning med laser af en hel ryg hos en mand kan tage op mod 40 minutter.

Behandling med IPL (Ellipse) føles som prikkende varme eller korte svirp fra et elastik mod huden, som nogle mennesker finder let ubehagelig.

Du kan komme på arbejde allerede dagen efter. Evt. rødme forsvinder typisk inden for et døgn og kan kamufleres med make up, fx mineralsk pudder.

Efter behandling med IPL (Ellipse) er det vigtigt, at du sørger for at beskytte huden mod solen og anvende solcreme dagligt i 3-4 uger før og efter din behandling. På den måde opnår du de bedste resultater.

Da IPL-laserbehandling ikke laver skade på huden, kan der anvendes vanlige hudplejeprodukter og herover make-up dagen efter behandlingen.

Du kan ikke få denne behandling, hvis du:

  • har hudinfektion eller aktiv herpes (forkølelsessår i behandlingsområdet)
  • har ubehandlet epilepsi
  • er gravid

Hvis der behandles på kosmetisk indikation skal du være fyldt 18 år.

Hvis der behandles på lægelig indikation (fx acne, rosacea, røde ar og røde strækmærker) kan du få behandling samme dag som forundersøgelsen, også selvom du er under 18 år.

Vores dygtige behandlere er eksperter i alle de behandlinger, som tilbydes i Cutis Clinic. Vi kan derfor hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning. Hvis du er i tvivl, så anbefaler vi varmt, at du starter med en uforpligtende konsultation hos en af vores sygeplejersker.

Vil du booke tid eller har du spørgsmål om behandling?

Ingen spørgsmål er for små, og vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Mail besvares i løbet af 1-2 hverdage.

Back To Top
×Close search
Search