fbpx skip to Main Content

PCOS

PCOS er en samlet betegnelse for de tilstande, der hos kvinder bl.a. viser sig ved uønsket skæg- / hårvækst,
tendens til hårtab, akne, aknear, overvægt og strækmærker.

Hos Cutis Clinic er vi eksperter i behandling af kvinder med PCOS. Du kan bl.a. læse mere om vores behandlinger nedenfor:

permanent hårfjerning med laser
akne behandling
akne ar
strækmærker

Behandling af PCOS symptomer

Hvad skyldes PCOS?

PCOS skyldes i reglen ægblærer (cyster) på æggestokkene og ledsagende hormonel ubalance i kroppen med øget produktion af det mandlige kønshormon, testosteron.

Det er en forholdsvis hyppig tilstand hos kvinder og giver bl.a. anledning til uregelmæssige menstruationer, tendens til barnløshed (infertilitet), mandlig behåring / uønsket skægvækst, hårtab og ofte overvægt.

Man anslår, at op mod 10% af alle kvinder i Danmark i den fødedygtige alder lider af PCOS.

Hvordan stilles diagnosen?

For at kunne stille diagnosen PCOS kræves, at flere kriterier er til stede på samme tid, fx uregelmæssige menstruationer og uønsket skægvækst (såkaldt hirsutisme).

Diagnosen stilles enten af egen læge, en endokrinolog eller en gynækolog, da flere andre tilstande skal udelukkes.

Cutis Clinic

Skin tip

Er du interesseret i permanent hårfjerning med laser, er det vigtigt, at du inden din konsultation ikke har plukket dine hår de sidste 3-4 uger eller barberet hårene de sidste 24 timer. Årsagen er, at vores lasere virker bedst på hår i den aktive vækstfase.

Hvorfor vælge Cutis Clinic?

Hos Cutis Clinic kan du forvente at møde et kompetent team af professionelle, der kender til PCOS og ved hvordan tilstanden og de mange følgetilstande skal behandles. Det skyldes, at vores læger, speciallæger og sygeplejersker er dybt engageret i deres arbejde.

Vores behandlere er eksperter i alle de behandlinger, som tilbydes i Cutis Clinic. Vi kan derfor også hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning om behandling. Hvis du er i tvivl, så anbefaler vi varmt, at du starter med en uforpligtende konsultation hos en af vores sygeplejersker.

Vil du booke tid eller har du spørgsmål om behandling?

Ingen spørgsmål er for små, og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mail besvares i løbet af 1-2 hverdage.

Back To Top
Search