fbpx skip to Main Content

TightSculpting

- skånsom hudopstramning og fedtfjernelse i én behandling

Opnå en slankere og mere fast hud. Med TightSculpting opvarmer laser skånsomt fedtceller, som afstødes.
 Ideel til dig, der ikke kan slippe af med et fedtdepot.

Behandlingen tilbydes i Cutis Clinic Odense

Læs om TightSculpting

Hvad er fedtfjernelse og hudopstramning med laser (TightSculpting)?

TightSculpting er en ny behandling til reduktion af uønskede fedtdepoter og samtidig opstramning af løs hud. TightSculpting anvendes til at opvarme, smelte og reducere underhudens fedt. Samtidig opstrammes huden ved behandlingen, hvilket er helt unikt ved TightSculpting sammenlignet med andre behandlinger, hvor fedt fjernes ved nedkøling, som ofte efterlader huden slap og rynket (CoolSculpting, CoolTech, Vanquish o.a.).

Hvordan virker TightSculpting?

TightSculpting foregår ved, at laseren opvarmer huden og underhudens fedt til den ønskede temperatur 43-45 grader. Hudoverfladen vil under behandlingen blive afkølet med kold luft. Hudens temperatur måles under behandlingen med en infrarød temperatur indikator.

TightSculpting består af 2 trin:

  1. Hudens dybe fedtlag opvarmes med nd:YAG laser til cirka 45 grader i 20 minutter. Herved dør fedtcellerne og fedtet nedbrydes af immunsystemet ved en proces kaldet apoptose.
  2. Huden opvarmes med non-ablativ Erbium:YAG laser. Laseren laver ikke skade på huden. Dette stimulerer læderhudens kollagenproduktion og opstrammer huden.

Før og efter billeder af TightSculpting

TightSculpting-fe-01 TightSculpting-fe-02
TightSculpting-fe-03 TightSculpting-fe-04
TightSculpting-fe-05 TightSculpting-fe-06
TightSculpting-fe-07 TightSculpting-fe-08

Pris på behandling med TightSculpting

PRISEKSEMPEL: PAKKETILBUD 3 X BEHANDLINGER
Kr. 10.000,-

Få svar på dine spørgsmål om TightSculpting

TightSculpting kan anvendes alle steder på kroppen – fx på mave eller flanker, på lår, overarme, hage og kæbelinje m.m. Behandlingen er skånsom og non-invasiv (ikke kirurgisk), stort set smertefri og kræver ingen “nedetid.”
Der stilles ingen særlige krav til forberedelse af din hud. Solbrændthed er uden betydning, og behandlingen udføres hele året. Vi anbefaler, at du fjerner eventuelle hår med skraber og afrenser eller vasker huden med vand og sæbe, inden du møder til behandling. Inden behandlingen tages billede af behandlingsområdet. Du bliver vejet, og omkredsen af det behandlede område måles med målebånd. Dette gøres for at dokumentere effekten af behandlingen. Tager du på under et behandlingsforløb, vil dette medføre et dårligere resultat af behandlingen.
Behandling af et område på størrelse med 4 håndflader tager ca 45 minutter. Ønsker du behandling af det dobbelte område, så tager behandlingen dobbelt så længe.
Der ses begyndende resultat allerede 2-4 uger efter hver behandling. Resultatet kan variere fra person til person. TightSculpting medfører ikke et vægttab, og behandlingen er ikke en slankekur. TightSculpting reducerer genstridige og uønskede områder med fedt og opstrammer huden, hvilket kan være vanskeligt at opnå med kostomlægning og motion. Det fulde resultat af et behandlingsforløb ses 3 måneder efter sidste behandling.
Der anbefales 3-8 behandlinger med TightSculpting med ca. 4 ugers mellemrum mellem behandlingerne. Effekten af behandlingerne forstærkes med gentagne behandlinger, og der er intet maksimum i antallet af behandlinger. Hudområder med tykkere fedtlag kræver flere behandlinger.
Huden bliver varm, rødlig og let hævet i få timer efter behandlingen. Der er ingen rapporter om skader på huden eller andre alvorlige bivirkninger ved behandlingen, som må betegnes som ekstremt sikker.
Du kan tage direkte tilbage på arbejde efter behandlingen.
Der er inden særlige krav til hudpleje udover en god fugtighedscreme, fx Bionic Face Cream fra NeoStrata (forhandles hos Cutis Clinic). Man kan passe almindelige daglige aktiviteter umiddelbart efter behandlingen, og huden kan tåle almindelig vask og hudpleje.
Laserbehandling af fedt og løs hud udføres ikke på gravide, ammende, personer med hudinfektion eller personer under 18 år.
Cutis Clinic tilbyder også fedtsugning, og vores dygtige behandlere er eksperter i de behandlinger, som tilbydes i Cutis Clinic. Vi kan derfor hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning. Hvis du er i tvivl, så anbefaler vi varmt, at du starter med en uforpligtende konsultation hos en af vores sygeplejersker.

Vores klienter, der får behandlet med TightSculpting, er som regel også interesseret i følgende behandlinger:

Eksempler

  • Botox mod mimiske rynker, fx bekymringsrynker mellem øjenbrynene, smilerynker og panderynker
  • Kemiske peelinger til forbedring af hudstruktur og pigment, fx Retinol peeling, TCA peeling, glycolsyre peeling
  • Permanent rynkereduktion med laserbehandling, fx fraktioneret CO2 laser, RF microneedling (Genius)

Vil du booke tid eller har du spørgsmål om behandling?

Ingen spørgsmål er for små, og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mail besvares i løbet af 1-2 hverdage.

Back To Top
Search