fbpx skip to Main Content

Men’s Only

Velkommen til Men's Only

Men’s Only er et eksklusivt forum for den moderne mand, der plejer sig selv og går op i sit udseende. Mange mænd
interesserer sig for hudpleje og hudbehandlinger – men de har også svært ved at identificere sig med de traditionelle,
feminine skønhedsklinikker.

Cutis Clinic har opbygget et eksklusivt univers for den moderne mand, der ønsker at holde sig selv ved lige og stå knivskarpt – men som samtidig ikke vil gå på kompromis med sin maskulinitet.

Cutis Clinic har mange mandlige sygeplejersker og speciallæger ansat. Vi forstår, hvordan mænd tænker – og ikke mindst – hvad mænd ønsker. Vi kan hjælpe dig med at finde balancen mellem det maskuline og det moderne, trendy look.

Flere og flere mænd efterspørger opfriskende hudbehandlinger, og vi synes derfor det er på sin plads, at mænd endelig får deres eget forum. Faktisk er cirka 30% af vores klienter i Cutis Clinic mænd – og andelen er stigende. Aldersmæssigt er der et bredt spænd, og vi behandler både yngre mænd med fx akne og akne ar samt modne mænd med fx rynker, karsprængninger, hårtab og pigmentpletter.

Alle vores behandlinger til mænd kan skræddersys, så de tilpasses den enkeltes ønsker. De fleste af vores behandlinger har ingen eller ganske kort down time (nedetid) med mulighed for hurtigt at komme tilbage til arbejde og de daglige aktiviteter.

Back To Top
Search