fbpx skip to Main Content

Behandlinger

Micro-needling (SkinPen / Dermapen)

- oplev på din egen hud, hvad de mikroskopiske nålehuller kan gøre for dig!

Forbedring af hudkvalitet med reduktion af grove porer, fine linier, mindre ar og pigment

Kosmetik
Plastikkirurgi
Kosmetologi

Hvad er micro-needling?

Micro-needling fungerer ved, at et elektrisk stempel med tynde nåle penetrerer huden i en varierende dybde fra 0,5 til 2,5 mm. Der findes mange forskellige mærker af apparatur, fx SkinPen eller Dermapen. Micro-needling anvendes til behandling af mange hudproblemer – herunder ar, grovporet hud, strækmærker, rynker og pigmentpletter mm.

Nålene stimulerer hudens fibroblaster til at danne kollagen, som er den primære struktur i hudens bindevæv. Resultatet opnås naturligt under hudens helingsproces.

Micro-needling kan kombineres med radiofrekvens-energi i samme behandling, hvilket stimulerer kollagendannelsen yderligere.

Hvad er fordelen ved micro-needling?

Ophelingstiden (downtime) er kort. Effekten af behandlingen viser sig gradvist og giver en permanent forbedring af huden. Du kan forvente en markant forbedring ift. udgangspunktet ved gentagne behandlinger.

Få svar på dine spørgsmål om micro-needling

Resultatet kan variere fra person til person.

Du bør generelt gennemføre 3-5 behandlinger med ca. 4 ugers mellemrum. Effekten af behandlingen og resultatet er permanent.

Behandlingen kan føles let ubehagelig i de få minutter, det foregår. Huden vil være let rød og let hævet efter behandlingen, men det aftager gradvist. Efter et par dage er huden diskret rød og kan være let tør. Efter 3-4 dage ser huden helt normal ud.

Det anbefales at vaske huden morgen og aften med vand og mild sæbe samt anvende fugtende hudplejeprodukter, fx NeoStrata Bionic Face Cream.

Behandlingen kan kombineres med andre behandlinsteknikker afhængig af hudproblemet.

Vi behandler ikke med micro-needling ved graviditet eller amning eller hvis du har infektion i hudområdet.

Vores dygtige behandlere er eksperter i alle de behandlinger, som tilbydes i Cutis Clinic. Vi kan derfor hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning. Hvis du er i tvivl, så anbefaler vi varmt, at du starter med en uforpligtende konsultation hos en af vores sygeplejersker.

Vores dygtige behandlere er eksperter i alle de behandlinger, som tilbydes i Cutis Clinic. Vi kan derfor hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning. Hvis du er i tvivl, så anbefaler vi varmt, at du starter med en uforpligtende konsultation hos en af vores sygeplejersker.Vores klienter, der får behandlet med micro-needling, er som regel også interesseret i følgende behandlinger:

Kosmetiske behandlinger
Back To Top
Search