fbpx
skip to Main Content

Cutis Clinic - en eksklusiv og professionel kæde af skønhedsklinikker i Danmark

Vi tilbyder flere forskellige kosmetiske og dermatologiske behandlinger end nogen andre klinikker eller privathospitaler i Danmark.

Cutis Clinic er en specialiseret kæde med kosmetiske skønhedsklinikker i hele landet

Cutis Clinic er en ny specialiseret kæde med kosmetiske skønhedsklinikker landet over.

Vi tilbyder flere forskellige kosmetiske og dermatologiske behandlinger end nogen andre klinikker eller privathospitaler i Danmark.

Det betyder, at du kan du få en individuel og højt specialiseret vejledning og behandling, som matcher præcist dit behov og derfor giver dig giver dig det absolut smukkeste og mest naturlige resultat.

Udover plastikkirurgi udføres de mest avancerede og effektive laserbehandlinger, skønhedsbehandlinger (Botox, filler m.m.) og hudbehandlinger.

Du finder vores skønhedsklinikker i Odense, Århus, Vejle, KøgeHerning og Silkeborg.

Du behandles af speciallæger, læger og sygeplejersker

Vi er et specialiseret team af både speciallæger, læger og sygeplejersker. Vi inspirerer og lærer hele tiden af hinanden. Det betyder, at du kan få behandlinger der supplerer hinanden, hvilket altid giver de flotteste resultater.

Vi følger med udviklingen, uddanner os løbende og har det nyeste udstyr i vores klinikker. Derfor får du adgang til de mest avancerede og effektive laserbehandlinger, Botox, filler, peelinger og meget mere.

Cutis Clinic har hurtigt opnået anerkendelse for sit høje internationale niveau. Vi har derfor flere klienter fra udlandet, der rejser til os for at få behandlinger.

Vi hjælper dig med naturlige resultater af din skønhedsbehandling.
Det er vigtigt for os at du får en professionel og personlig vejledning, uanset hvilken behandling du ønsker.

Du finder vores skønhedsklinikker i 6 byer landet over

Back To Top