fbpx skip to Main Content

Camilla Ørberg

Kosmetisk sygeplejerske

Kosmetisk Sygeplejerske i Kolding

Camilla har flere års erfaring som kosmetisk sygeplejerske og har tidligere arbejdet på intensiv-afdelingen på Kolding Sygehus.

Camilla arbejder primært i Kolding og har også enkelte dage i Odense.

Camilla har stor passion inden for både den kosmetiske og den dermatologiske verden, og elsker at udvikle sine kompetencer inden for branchen.

 Hun tilbyder forskellige laserbehandlinger, Botox, Filler behandling, kemiske peelinger, hårfjerning og meget mere.

Hos Camilla er du i trygge og kompetente hænder​

Camilla brænder for at kunne gøre en forskel og at hjælpe med at forbedre sine klienters selvbillede. Hun har en forkærlighed for Filler behandlinger, hvor hun kan være med til at skulpturere klientens ansigt – og skabe smuk og naturlig volumen og rette asymmetri. 

Hun elsker især at udføre læbeforstørrelse og forbedre udseendet af sine klienters læber, hvor hun altid kigger på dit udgangspunkt, og behandler dig med fokus på naturlig skønhed.

Hun vægter altid høj faglighed meget højt, din sikkerhed og at du føler dig i trygge og kompetente hænder gennem hele forløbet. Hun lytter til dine ønsker og behov og har altid fokus på at lave kosmetiske resultater på en æstetisk og naturlig måde.

Camilla har altid fokus på at udvikle sig

Med Cutis Clinic’ brede område af kosmetiske behandlinger, har Camilla altid fokus på sin faglighed og personlige udvikling, da hun tilstræber sig det bedste af det bedste – så hun dermed også kun kan tilbyde hendes klienter de bedste behandslings metoder ud fra de individuelle behov.

Camilla udvikler sig parallelt med Botox og Filler behandling og laserbehandlinger med bl.a. Pico Plus og i Permanent Hårfjerning.

Back To Top
Search