NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Book nu

NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Book nu

Christina Struski

Kosmetisk & dermatologisk sygeplejerske

Kosmetisk & dermatologisk sygeplejerske i København Ø og Køge

Christina er kosmetisk sygeplejerske i vores klinik i København Ø og Køge, du kan møde hende til behandlinger med botulinum toksinikke-permanente fillers og laserbehandlinger.

Hun er uddannet sygeplejerske tilbage i 2018, hovedsageligt med erfaring fra det medicinske område og senest som kosmetisk sygeplejerske på anden klinik, forud for hendes ansættelse hos Cutis Clinic. 

At være kosmetisk sygeplejerske betyder for Christina, at hun kan kombinere sin omsorgsfulde tilgang til sine klienter, og gøre en forskel, samtidig med at hun kan udfolde sin kreative side i dét håndværk det kræver at være en dygtig kosmetisk sygeplejerske.

Helhedsorienteret tilgang til sine klienter

Christina vægter højt at være etisk i sin tilgang til sine medmennesker, da hun har for vane at gå op i hvordan vi som mennesker behandler hinanden. Samtidig har hun evne til at sanse det æstetiske, forstået på den måde, at hun altid har været god til at se det skønne i ting, mennesker og rum.

Christina bestræber sig altid på at have en helhedsorienteret tilgang til sine klienter, da skønhed ikke er entydigt. Hendes mål er altid et naturligt resultat i et forbedret udseende, og som behandler er det vigtigt for hende, at hendes klienter altid føler sig i trygge hænder. Christina drives af udvikling og elsker derfor at nørde de nyeste tendenser i den kosmetiske branche.