fbpx skip to Main Content

Fie Simonsen

Værtinde i Odense og marketingassistent

Flere roller hos Cutis Clinic

Fie er en del af marketing teamet hos Cutis Clinic og er ansat som Product Marketing & SoMe Assistant. Fie har det overordnede ansvar for vores webshop og vores samarbejde med influenter. Derudover skriver hun en del opslag på vores sociale medier, laver skiltemateriale m.m.

Som Product Marketing & SoMe Assistant udfordres Fie dagligt og får muligheden for at udfolde sig kreativt. Hun elsker de differencerede arbejdsopgaver, der har til fælles mål at skabe værdi for både virksomheden, klienterne og medarbejderne.

To dage om ugen er Fie dog også at finde i Odense, hvor hun agerer som værtinde på klinikken. Her tager hun pænt imod vores klienter, hjælper med at booke behandlingstider, tager imod betaling og vejleder i korrekt hudpleje, der passer til den enkelte.

Uddannet materialist

Fie er tidligere udlært materialist og har derfor et stort kendskab til hudens opbygning og behov, hvilket går spænd med vores mission hos Cutis Clinic. Hun har flere års erfaring med salg af hudplejeprodukter og har vejledt klienter om brug af de rette produkter og ingredienser siden 2017.

Back To Top
Search