fbpx skip to Main Content

Nana Lund Østergaard

Client Relations Assistant

Nana varetager vores klienthenvendelser

Nana er ansat som Client Relations Assistant i Cutis Clinic. Hun varetager alle klienthenvendelser både på telefon, mail og chatfunktion samt på sociale medier. Hendes primære opgave er at rådgive og vejlede vores klienter i deres søgen efter behandlinger og informationer – både før, under og efter de har været i Cutis Clinic. Hun varetager store, som små opgaver, og målet er at skabe tillid og tryghed for vores klienter.

Nana er uddannet sygeplejerske og har tidligere arbejdet på Odense Universitetshospital i tre år. Hun har også tidligere arbejdet som salgsassistent i en eksklusiv kosmetisk forretning, hvor hun vejledte kunderne i valg af hudpleje. 

Stor passion for huden

Nana har en stor interesse for huden, både pga. personlige udfordringer med akne i en stor del af hendes liv, men også rent fagligt, da huden er et stort og foranderligt organ. Akne og andre hudproblemer kan være til stor gene for mange mennesker, og kan være en betydelig psykisk belastning hos mange. Generelt giver det hendes arbejde stor meningsfuldhed at hjælpe alle vores klienter i deres søgen på øget selvtillid og velvære.

Back To Top
Search