fbpx skip to Main Content

Nina Vedel

Kosmetisk sygeplejerske

Kosmetisk sygeplejerske i Odense

Nina er kosmetisk sygeplejerske i vores klinik i Odense. Her kan du møde hende til behandlinger indenfor Filler, Botox, permanent hårfjerning, karsprængninger og regenlite. 

Hun er uddannet sygeplejerske tilbage i 2019, hvor hun blev ansat i Dialysen på Odense universitets hospital. Allerede i starten af 2020 blev Nina uddannet som kosmetisk sygeplejerske og blev her ansat hos Cutis Clinic. 

Går ikke på kompromis

Nina er en meget smilende og imødekommende person. I forhold til hendes arbejde som kosmetisk sygeplejerske, bestræber hun sig altid på at lytte til klienternes specifikke ønsker, så de sammen finder frem til den bedste behandling. Hun er både perfektionistisk og detaljeorienteret, hvilket betyder at du trygt kan sætte dig i behandlerstolen hos Nina, da hun aldrig går på kompromis med resultatet.  

Nina har en stor passion for æstetik og hele den kosmetiske verden. Hun brænder særligt for laserbehandlinger som forbedre hudens udseende – herunder akneproblemer. Det skyldes særligt hendes egne erfaringer, at hun ved hvor meget det kan påvirke psyken at døje med hudproblemer. Hun elsker at gøre en forskel og sende sine klienter glad ud af døren.

Back To Top
Search