fbpx skip to Main Content

Thomas Kock

Administrerende direktør

Virksomhedens administrerende direktør

Thomas er til dagligt administrerende direktør i Cutis Clinic. Han har hans primære gang i klinikken i Odense, men er også at finde i vores øvrige klinikker, når lejligheden byder sig. 

Thomas er uddannet Cand. Merc (jur) og har derudover mere end 10 års samlet indsats for det danske forsvar. Han har tidligere været medstifter af tre forskellige start-up virksomheder og har flere direktørposter bag sig.

Når han ikke er at finde hos Cutis Clinic, underviser han som ekstern lektor ved UCN i Nordjylland med fokus på international erhvervsret samt International Markedsføring på Markedsføringsøkonomiuddannelsen.

Høje ambitioner for Cutis Clinic 

Thomas er et passioneret, energisk og ambitiøst menneske, som drives af at skabe forandring og få frigjort potentiale. Det er hans erfaring, at intet langvarigt positivt skabes – uden en fantastisk indsats fra en gruppe af mennesker, som både vil og kan lykkes ved fælles indsats. Derfor er han dybt interesseret i at få andre til at blive succesfulde sammen. Cutis Clinic er hans passion, og at få hans dygtige kollegaer til at lykkes! 

Back To Top
Search