fbpx skip to Main Content

Rejuvenation
skånsom og effektiv hudforyngelse med laser

Rejuvenation er den engelske betegnelse for hudforyngelse. Rejuvenation kan foretages med forskellige typer non-ablativ laser, som er kendetegnet ved, at de har god og veldokumenteret effekt og ingen eller meget kort nedetid.

Behandlingerne kan derfor foretages i en travl hverdag uden efterfølgende behov for at holde sig hjemme fra arbejde eller sociale aktiviteter.

Læs om hudforyngende laserbehandling (rejuvenation)

rejuvenation hudforyngelse med laser

Hvordan virker laser rejuvenation?

Denne type laser skader ikke hudens overflade og medfører ingen synlige sår på huden. Non-ablativ laser virker ved at stimulere dannelsen af naturligt bindevæv i huden (elastin og kollagen) samt fugtbindende molekyler (glycosaminoglycaner).

Huden behandles uden af skade hudens overflade, hvorved man når en gradvis forbedring af hudstrukturen med reduktion af fine linjer / rynker, grove porer og ar.

Vi har en behandling, der passer til alle hudtyper – både lyse og mørke hudtyper – og vi behandler med laser hele året igennem.

Hvilken type laser anvendes til rejuvenation?

Vi har Danmarks største udvalg af forskellige typer non-ablativ laser, som er tilpasset alle hudtyper. Vi tilbyder fx KTP-laser, farvestoflaser, nd:YAG laser, Picolaser og Q-switch laser.

Ved forundersøgelsen analyserer vi din hud og anbefaler den laser, som vi vurderer, vil give dig det størst mulige udbytte af et behandlingsforløb.

Mørke hudtyper vil ofte have gavn af Picolaser eller Q-switch laser, mens lysere hudtyper med specifikke hudproblemer som rødme eller urenheder kan have større gavn af behandling med en laser, som virker på hudens små blodkar.

kimmie-cover-web

Skin tip

Non-ablativ laser virker ved at stimulere dannelsen af naturligt bindevæv i huden (elastin og kollagen) samt fugtbindende molekyler (glycosaminoglycaner).

Huden opvarmes uden at skade hudens overflade, hvorved du opnår en gradvis forbedring af hudstrukturen med reduktion af fine linjer / rynker, grove porer og ar.

rejuvenation hudforyngende laser

Hvilke resultater opnår du ved behandlingen?

Din hud vil opnå:

  • mere jævn og glat struktur
  • pænere glød
  • færre grove porer og ar
  • færre pigmenter
  • et mere sundt og frisk udseende

Effekten indtræder gradvis og det bedste resultat opnås med 5 laserbehandlinger som gives i et forløb med cirka 4 ugers interval.

Resultatet efter et behandlingsforløb kan ses cirka 3 måneder efter sidste behandling.

Efterfølgende kan resultatet vedligeholdes med løbende behandlinger. Laser rejuvenation kan kombineres med andre behandlinger – fx peelinger, Botox eller fillers.

Hvordan føles behandling med laser rejuvenation?

Behandlingen føles som en stikkende eller let prikkende varme på huden, og efter behandlingen opstår der rødme og let hævelse som aftager indenfor max 3 dage.

rejuvenation hudforyngende laser

Før og efter billeder af rejuvenation med laser

PRISER PÅ HUDFORYNGENDE LASERBEHANDLING
Fra kr. 3.000,-
Hudforyngende laserbehandling inkl. peeling DKK
Obligatorisk forundersøgelse - Hudforyngende laserbehandling inkl. peeling Der er ingen betænkningstid, dvs. at du kan få behandling samme dag som forundersøgelse. GRATIS
Hudforyngende laserbehandling inkl. peeling - Ansigt eller hals 3.000,-
Hudforyngende laserbehandling inkl. peeling - Ansigt & hals 4.000,-
Hudforyngende laserbehandling inkl. peeling - Ansigt, hals & bryst 5.000,-
3 x Hudforyngende laserbehandling inkl. peeling - Ansigt eller hals 8.000,-

BOOK TID

Book tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

Ved en forundersøgelse vejleder vi dig i, om denne behandling er velegnet til din hudtype og dine forventninger til resultatet.

Har du spørgsmål om behandling?

Ingen spørgsmål er for små, og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mail besvares i løbet af 1-2 hverdage.

Back To Top
Search