NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Se mere

SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Se mere

Priser fra 0 DKK

Få professionel akne behandling

Vores aknebehandling er målrettet mod de specifikke årsager til akne og sigter mod at give både en hurtig og permanent effekt. Vi er en speciallægeklinik og har derfor mulighed for at tilbyde dig unikke behandlinger mod akne, som virker særdeles effektivt. Vi kombinerer målrettet medicinsk behandling med peelinger og laserbehandlinger, hvilket giver en permanent forbedring af din akne.

  • Individuelt behandlingsforløb
  • Effektive resultater
  • Kombination af de mest effektive behandlinger mod akne
  • Behandlingstid: fra 40 min.
  • Resultat: ca. 2-3 mdr.
  • Smerteniveau: Lav
  • Holdbarhed: permanent
  • Ophelingstid: individuelt – afhænger af behandlingsplan
  • Konsultation: 500 kr. hos sygeplejerske eller 1.500 kr. v/ speciallæg
Læs klientvejledning

Få professionel akne behandling (der virker)

Er du ked af bumser og uren hud? Hos Cutis Clinic får du professionel og specialiseret aknebehandling, der virker.

Akne kan stort set bringes i ro hos alle personer. Vores aknebehandling er målrettet mod de specifikke årsager til akne og sigter mod at give både en hurtig og permanent effekt.

Da Cutis Clinic er en speciallægeklinik og har vi mulighed for at tilbyde dig unikke behandlinger mod akne, som virker særdeles effektivt.

Læs mere

Vi kombinerer målrettet medicinsk behandling med peelinger og laserbehandlinger, hvilket giver en permanent forbedring af din akne.

Ved konsultation med en af vores specialuddannede sygeplejersker vil vi sammen komme hele vejen omkring din hudsygdom og finde en løsning, der passer dig.

Vores aknepakke er en kombination af 3 forskellige og meget effektive behandlinger af akne og røde aknear.

Aknepakken tilbydes i alle vores klinikker.

Hvad er akne?

Hvad er akne?

Akne er den mest almindelige hudsygdom blandt unge og yngre voksne, og akne rammer ca. 80% af alle mennesker på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Akne skyldes en tilstopning af huden og påvirkning af hudens talgkirtler, som danner hudorme. Hudens bakterier begynder at dele sig i hudormene, og der opstår en infektionstilstand, som kroppen forsøger at modvirke ved at danne betændelse (inflammation).

Akne er ofte langvarig inden hudsygdommen falder til ro hos de fleste efter nogle år. Desværre udvikler en del personer aknear, som også kan behandles.

Akne findes i mange varianter fra milde tilfælde med hudorme (komedomer) og begrænset rødme og betændelse til mere alvorlige tilfælde med dyb betændelse med cyster og bylder.

Akne kan være lokaliseret til et mindre område, fx akne på pande eller hageparti, eller udbredt til især ansigt, kæbeparti, nakke og overkrop.

Akne påvirker ofte livskvaliteten, og undersøgelser tyder på, at akne hos yngre personer kan have samme negative påvirkning af livskvaliteten som en cancer-diagnose hos en ældre person. Derfor tager vi altid akne alvorligt!

Behandlingsforløb af akne med Aknepakken

 

Aknepakken er en kombination af peelinger, laserbehandlinger og medicinsk behandling.

Forløbet af aknepakken strækker sig over 3-6 måneder – se nedenfor. I løbet af denne periode skal du forbi Cutis Clinic 4 gange til forundersøgelse, behandlinger og kontrol. Vi vil gennem hele forløbet sikre os, at udviklingen er positiv og akne er under kontrol.

Forundersøgelsen

Konsultation (forundersøgelse)

Du starter med en konsultation ved en af vores specialuddannede sygeplejersker eller læge efter eget valg.

Der foretages en hudanalyse og der tilrettelægges et akne behandlingsprogram. Du informeres om behandlingsforløbet, herunder eventuel medicinsk behandling.

Såfremt der aftales akne behandling med Isotretinoin/Spironolacton, skal der tages blodprøver. I tilfælde af dette får du yderligere information til forundersøgelsen.

Laserbehandling

Laserbehandling mod akne

Halvvejs i dit behandlingsforløb med Isotretinoin/Spironolacton

Konsultation ved sygeplejersken. Denne kan evt. foregå digitalt.

Der gøres status og der lægges en plan for videre del af behandlingsforløbet.

På dette tidspunkt er akne sædvanligvis kraftigt reduceret eller forsvundet, og de røde aknear er markant reduceret eller forsvundet, hvis du har modtaget laserbehandlinger.

Kontrol

Kontrol af akne behandling

2-3 måneder efter tredje akne behandling

Konsultation ved sygeplejersken. Det kan evt. foregå over telefonkonsultation.

Der gøres status og der lægges en plan for videre del af behandlingsforløbet.

På dette tidspunkt er akne sædvanligvis kraftigt reduceret eller forsvundet, og de røde aknear er markant reduceret eller forsvundet efter laserbehandlingerne.

Vedligholdelse af huden

Vedligeholdelse af huden efter akne behandling

Efter et velgennemført akne-forløb hos hudlægen anbefales opfølgende dybderensende ansigtsbehandlinger hos vores kosmetiske sygeplejersker. Med dybderensende ansigtsbehandlinger har vi muligheden for at vedligeholde det resultat, der er opnået hos hudlægen. Mange vil stadig opleve en overproduktion af talg og det er derfor vigtigt, at vi går ind og sørger for dette ikke medfører nye akne udbrud.

Hos Cutis Clinic er det muligt at få renset huden i dybden, reducere urenheder og de overfladiske ar, som eventuelt skulle være tilbage. Der bliver, for hver behandling, fuldt op på hvad hudens behov er og hver enkelt behandling bliver tilpasset individuelt efter din huds behov.

AKNEKONSULTATION

fra kr. 500,-

Prisen inkluderer:

Forundersøgelse og behandlingsplan.

Pris konsultation ved sygeplejerske: kr. 500,-

Beløb modregnes i behandling, produkter eller receptgebyr.

Pris konsultation ved læge:
kr. 1.500,-

MEDICINSK FORLØB
ISOTRETINOIN/SPIRONOLACTON-PAKKE

Kr. 3.900,-

Prisen inkluderer:

Forundersøgelse, blodprøver, løbende kontrol, receptudstedelse og forsikringer.

Prisen på Isotretinoin er omkring kr. 100,- pr. pakke medicin, som dækker ca. 25 dages behandling.

Medicinen er almindeligt tilskudsberettiget. Apoteket kan oplyse om priser på medicin og tilskud ved sygesikring Danmark.

LASERPAKKEN

Kr. 6.600,-

Prisen inkluderer:

Forundersøgelse ved vores specialuddannede sygeplejersker.

3 x behandlinger med peeling og laserbehandlinger.

AKNEPAKKEN

Kr. 9.900,-

Prisen inkluderer:

Forundersøgelse ved vores specialuddannede sygeplejersker.

Medicinsk behandling med receptpligtig creme eller tabletter (fx Isotretinoin).

3 x akne-peeling med en avanceret syre, som nedbryder døde hudceller og fjerner hudorme.

3 x avanceret laserbehandling, som virker på inflammation (betændelse) SAMT ar efter akne.

Kontrol efter ca. 3 mdr.

AKNEKONSULTATION FRA 500,-

Akne behandling

 

Priser fra 0 DKK

Find svar på dine spørgsmål om Akne behandling

Undgå make-up (dette kan fjernes umiddelbart inden konsultationen)

Undgå langt skæg (skæg bør klippes med trimmer eller barberes dagen inden konsultationen)

Undgå rygning 24 timer før behandlingen

Undgå at anvende antihistamin, NSAID, Aloe Vera, binyrebarkhormon og salicylsyre-holdige cremer på huden 3 dage før behandling

I klinikken fjernes overskydende make-up, snavs, hudfedt og døde hudceller med et mildt rensemiddel.

Hvis behandleren skønner det er en fordel, vil vi påføre en Niacin (B3-vitamin) gel på din hud for at udvide hudens små blodkar, hvilket i nogle tilfælde kan forbedre effekten af behandlingen.

Glykolsyre-peeling påvirker den øverste del af huden, affedter og dybderenser huden, hvorved hudorme, døde hudceller og hudfedt reduceres. Derefter kan laseres lys nå hudens dybe lag og virke biostimulerende.

Peelingen er er syrlig væske udvundet af sukker. Peelingen prikker og stikker i huden og neutraliseres efter 2-3 minutter. Huden kan være rød, tør og let skællende efter peelingen. Dette aftager efter få dage.

Regenlite Transform er en farvestoflaser, som anvendes til behandling af hudsygdommen akne (acne vulgaris). Derudover reducerer laseren røde akne ar.

Når laseren rammer hudens blodkar, stimuleres hudens immunsystem. Laseren dæmper betændelsesprocesser (anti-inflammation), reducerer forekomsten af bakterier, stimulerer sårheling og aktiverer kollagendannelsen. Disse forskellige virkninger betegnes biostimulation.

Under laserbehandlingen skal du bære beskyttelsesbriller. Laserbehandlingen føles som prikkende stik på huden, som nogle finder let ubehagelig.

Behandling af et ansigt tager under 5 minutter. Efter laserbehandling påføres huden en aknevenlig fugtighedscreme fra NeoStrata.

Ved at kombinere peeling og laserbehandling reduceres akne og forekomsten af bumser typisk indenfor 2 uger. Der anbefales 3 behandlinger med ca. 4 ugers interval. Derfor indgår der tre laserbehandlinger i aknepakken.

Videnskabelige studier viser, at 87 % oplever en betydelig bedring i akne efter laserbehandling (Pulsed-dye laser treatment for inflammatory acne vulgaris: randomised controlled trial. Seaton et al, The Lancet)

Røde akne ar bliver gradvist pænere i løbet af 3-4 uger efter hver laserbehandling.

Hvis dine ar har opnået et tilfredsstillende udseende efter 3 laserbehandlinger, er det ikke nødvendigt at gentage laserbehandlingerne for at vedligeholde resultatet.

Isotretinoin er meget effektivt mod akne, men medicinen virker først efter1-2 måneder, og medicinen kan forværre akne de første uger. Denne forværring i akne kan modvirkes af laserbehandlingerne.

Vær opmærksom på, at nogle personer har mange dybe hudorme (komedomer). Disse hudorme kan forværre akne i den første periode efter opstart af aknebehandling, hvilket er normalt.

Behandlingerne i aknepakken fjerner og forebygger nye hudorme, bumser og urenheder, og effekten ses i nogle tilfælde først rigtigt, når de gamle og dybe hudorme er forsvundet fra huden.

Videnskabelig dokumentation om Isotretinoin kombineret med andre behandlingsformer

I august 2017 blev det dokumenteret, at patienter i behandling med Isotretinoin (Accutin / Roaccutan) sikkert og uden forhøjet risiko for komplikationer kan få samtidig behandling med fraktioneret CO2 / Erbium laser, farvestof laser, kirurgi og subcision, tunnelering / filling, TCA cross og peelinger.

Ved at behandle friske aknear under samtidig behandling med Isotretinoin, kan du hurtigt opnå markante forbedringer.

Du kan læse en videnskabelig artikel om emnet her >

I de fleste tilfælde vil akne falde permanent til ro efter behandlingen. Hudsygdommen akne er multifaktoriel og kan senere forværres af forskellige faktorer som fødevarer, olierede hudplejeprodukter og solcremer, stress og hormoner.

Hvis hudsygdommen senere vender tilbage, kan man gentage behandlingen, og det vil ofte kun være nødvendigt med et kort behandlingsforløb for at bringe ro i akne.

Vi anbefaler, at du vedligeholder dit behandlingsresultat med creme der indeholder retinoid (a-vitaminsyre) og aknevenlige hudplejeprodukter fra fx NeoStrata efter du er ophørt behandling hos os. Vi vil vejlede dig i dette under dit behandlingforløb.

Da peeling og laserbehandling som udgangspunkt ikke laver skade på huden, kan du anvende make-up og vanlige hudplejeprodukter dagen efter behandlingen.

Du kan gå på arbejde direkte efter behandlingen, men huden kan være let rød og hævet 1-2 dage. I sjældne tilfælde reagerer huden kraftigt på peelingen, og huden vil være tør og skællende eller danne små sår i 4-5 dage efter peeling. Hvis dette er et problem, beder vi dig om at fortælle det inden peelingen, så sygeplejersken kan foretage en mere forsigtig behandling af huden.

Bumser og røde ar kan kortvarigt se værre ud efter peeling. Akne falder typisk til ro 1-2 uger efter hver laserbehandling.

Aknebehandlingerne i Cutis Clinic består af 2 trin:

Den hyppigste bivirkning til laserbehandlingen er en varmefornemmelse under selve behandlingen, samt let rødme og prikken i huden få timer efter behandlingen.

Meget sjældent udvikler man nældefeber med røde, kløende plamager på huden 1-2 dage efter laserbehandling af akne. Dette kan behandles med antihistamin tabletter.

Efter peeling kan huden blive let rød og let skællende, hvilket normalt aftager i løbet af 1-3 dage.

Nogle personer reagere kraftigt på peelingen, og kan få forbigående sår og skorper på huden efter behandlingen.

Sårene heler op uden ar. Det er vigtigt at undlade at kradse eller pille i huden. Hold huden ren og smør flere gange dagligt med akne-venlig fugtighedscreme.

Der er ikke beskrevet alvorlige bivirkninger eller senfølger af behandlingen med denne type laser eller peeling.

Isotretinoin kan, som alle andre lægemidler, give bivirkninger, men disse er som oftest lette og forbigående. Opstår der bivirkninger, så skal du kontakte Cutis Clinic, så vi sammen kan lægge en plan.

Læs informationen om Isotretinoin fra Dansk Dermatologisk Selskab >

Ved behandling af akne og akne ar kan du modtage behandling uden betænkningstid. Ved forundersøgelsen får du mundtlig information om behandlingen og du har mulighed for at få dine spørgsmål besvaret. Du er velkommen til at medbringe en ledsager til forundersøgelse og behandling.

Akne behandling

Akne konsultation hos sygeplejerske - refunderes ved behandling 500 DKK
Akne konsultation hos speciallæge 1500 DKK
Akne laserbehandling inkl. peeling 2500 DKK
Medicinsk forløb (Iso/Spironolacton-pakke) 3900 DKK
Pakketilbud - 3 x akne laserbehandling inkl. peeling 6600 DKK
Akne-pakke (3 x laserbehandling inkl. peeling og medicinsk forløb)  9900 DKK
Receptgebyr 500 DKK
Forlængelse af medicinsk forløb (Iso/Spironolacton) 2500 DKK
Fremmøde kontrol ifm. Iso/Spironolacton (hver 3. måned)  Gratis
Kontrol efter Iso/Spironolacton Gratis
  DKK