NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Se mere

SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Se mere

Priser fra 2.800 DKK

Læbeforstørrelse med filler

Mange kvinder ønsker sig mere fyldige læber eller korrektion af læbernes asymmetri. Det kan du opnå med en filler. Hos Cutis Clinic mener vi, at det er afgørende at kende og respektere ansigtets anatomi og de æstetiske forhold.

 • Volumengivende effekt
 • Minimalt invasiv behandling
 • Resultat med det samme
 • Behandlingstid: 20-45 min.
 • Resultat: Øjeblikkeligt
 • Smerteniveau: Moderat (bedøvelse)
 • Holdbarhed: 6 – 12 måneder
 • Ophelingstid: ingen
 • Konsultation: Gratis
Læs klientvejledning

Læbeforstørrelse med filler - få naturlige smukke og større læber med filler!

Mange kvinder ønsker sig mere fyldige læber eller korrektion af læbernes asymmetri. Det kan du opnå med en filler.

Hos Cutis Clinic mener vi, at det er afgørende at kende og respektere ansigtets anatomi og de æstetiske forhold.

Du kan få behandling med filler i læberne på alle vores klinikker.

Hvad er det?

Hvad er filler i læberne?

Hos Cutis Clinic anvender vi ikke-permanente fillere til læberne. Det er en gele, som består af hyaluronsyre (et naturligt sukkerstof), som injiceres med en tynd kanyle i læberne.

Hyaluronsyre tiltrækker hudens vandmolekyler og skaber volumen. Læberne bliver derved større og mere voluminøse.

filler i læberne
læbeforstørrelse

Sådan virker det

Sådan virker en behandling med filler i læberne

Effekten af behandling med filler ses med det samme, men det endelige resultat ses først efter et par uger, når filleren er faldet til i huden. Varigheden af resultatet varierer, idet der sker en gradvis nedbrydning af filleren i huden ved en naturlig enzymatisk proces.

Typisk vil du opleve at filler i læberne er forsvundet 3-6 måneder efter første behandling, men varigheden forlænges ofte ved efterfølgende behandlinger.

Naturligt udseende med filler

Sådan får du et naturligt udseende med filler i læberne

For at få det mest naturlige udseende med fillers i læberne, er der flere forhold i ansigtets anatomi som vi tager i betragtning inden vi behandler:

Proportion. Der kan være stor forskel på læberne hos kaukasere (etniske danskere) og personer med mørkere hudtyper. Hos kaukasere betragtes det som æstetisk, at forholdet mellem over- og underlæbe er 1:1,6 – forholdet kaldes “phi”. Hos personer med mørkere hudtyper er læbernes proportion mere ens, og hos afrikanere betragtes det som æstetisk, hvis forholdet er 1:1.

Tuberkler. Læbernes prominerende punkter benævnt “tuberkler” bør respekteres og fremhæves, når man injicerer en filler i læberne, da det giver det mest æstetiske udtryk. Overlæben har 3 tuberkler, og underlæben har 2 tuberkler.
Profil. Det betragtes som æstetisk, hvis overlæben prominerer mere end underlæben, når en person ses fra siden.

Volumen. Det er en vigtigt at forstå, at meget små læber ikke kan gøres meget voluminøse, men målet bør være at opnå et mere moderat volumen, hvilket også vil gøre en stor forskel.

Alder. Med alderen mister læberne deres volumen, elasticitet og læbekanten bliver mindre defineret. Huden omkring munden bliver ofte rynket.

Hos Cutis Clinic kan hudlægen hjælpe med effektivt at reducere og forebygge rynker omkring munden med eksempelvis fraktioneret laserbehandlingBotox behandling eller en tynd filler. Dette vil give et mere æstetisk resultat ved læbeforstørrelse med filler.

fillers læbe

Gratis forundersøgelse

Læbeforstørrelse med filler

Priseksempel:  2.800 DKK

Mængden af filler varierer alt efter ansigtets anatomi

Vejledende eksempler:
Læbeforstørrelse – 0.5 – 2 mL
Korrektion af læbers asymmetri – max 1 mL

Ifølge lovgivningen, skal der mindst gå 48 timer fra forundersøgelsen til behandling med filler.

 

Priser fra 2.800 DKK

Find svar på dine spørgsmål om Læbeforstørrelse med filler

Ved korrekt behandling er risikoen for bivirkninger meget lille. Filler injiceres med en tynd kanyle, hvilket føles ubehageligt.

Efter behandlingen vil huden være let til moderat hævet, rød og øm, hvilket skyldes blødning under huden. Dette aftager over få dage. Ved læbeforstørrelse kan læberne hæve og blive ømme, hvilket reduceres over 2-3 dage.

Blå mærker og hævelse i det behandlede område forsvinder helt efter ca. 1 uge. Man kan udvikle knopper og kløe i det behandlede område og hvis man har haft herpes, kan man udvikle forkølelsessår. Der er ved alle behandlinger med injektion i huden risiko for infektion.

Ved læbesforstørrelse med filler, er det lovpligtigt at der går 48 timer mellem forundersøgelse og behandling.

Til forundersøgelsen ser vi sammen på dit ansigt og gennemgår muligheder, spørgsmål og risici. Vi vejleder altid med henblik på, at du opnår det mest naturlige resultat.

Filler er en naturlig gel (naturligt sukkerstof kaldet hyaluronsyre), som injiceres i læberne med en tynd nål. Nogle oplever at det svier kort. Andre mærker ingen smerte.

Du kan med fordel smøre huden med en lokalbedøvende creme (fx EMLA creme fra apoteket) ca. 1 time før behandlingen

Styrelsen for Patientsikkerhed har fastsat en betænkningstid på minimum 48 timer mellem forundersøgelse og behandling.

Reglen om betænkningstid gælder forud for første behandling hos Cutis Clinic – også selvom du tidligere har fået behandling med Restylane på en anden klinik.

Ved efterfølgende behandlinger skal du ikke til en ny forundersøgelse, men du kan booke en tid direkte til behandling med filler/Restylane.

Cutis Clinic behandler ikke med filler, hvis du:

 • Er gravid eller ammer
 • Har infektion i huden
 • Har allergi over for indholdsstofferne

I læberne kan du opleve, at filleren forsvinder hurtigere efter første behandling, hvilket formentlig skyldes, at læberne har en meget rig blodforsyning.

Typisk vil du opleve at filler i læberne er forsvundet 3-6 måneder efter første behandling, men varigheden forlænges ofte ved efterfølgende behandlinger.

Du kan genoptage dine hverdagsaktiviteter direkte efter behandlingen. Undgå tryk mod det behandlede område resten af dagen, men ansigtet må gerne vaskes og påføres almindelig fugtighedscreme, inden man går i seng.

Du må anvende make-up dagen efter behandlingen.

Filler kan de efterfølgende dage mærkes som små fortykkelser under huden. Disse integreres gradvist i huden, og det anbefales ikke at trykke eller presse på disse fortykkelser.

Undgå hård fysisk anstrengelse og stærk varme eller kulde på huden de første 3 dage.

Man bør ikke kombinere fillerbehandling med kraftige kosmetiske behandlinger samme dag.

Det er ofte muligt at behandle med både filler og Botox (botulinum toksin) samme dag, og visse peelinger og milde laserbehandlinger kan principielt udføres samme dag som en fillerbehandling.

Filler er en gel, som anvendes til at skabe volumen eller udfylde dybere rynker i huden -uden at påvirke musklerne eller ansigtets mimik. Filler virker derfor bedst på statiske rynker og til at skabe mere volumen i eksempelvis læber, kinder og næse.

Botox er et toksin, der nedsætter musklernes evne til at trække sig sammen og danne rynker i huden. Botox virker derfor på dynamiske rynker. Derfor bruges Botox ikke til læbeforstørrelse.

Filler bruges til at skabe volumen og større læber.
Botox bruges til at behandle rynker omkring munden, som eksempelvis rygerrynker og tandkødssmil.

Læbeforstørrelse med filler

Forundersøgelse filler   Gratis
Filler - læbeforstørrelse  Fra 2800 DKK