NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Se mere

SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Se mere

Priser fra 2.500 DKK

Reduktion af ar efter akne med laser

Hos Cutis Clinic er vi specialister i behandling af ar fra akne. Derfor rejser en del patienter til Cutis Clinic fra udlandet for at få behandling af akne ar hos os.

Der findes i dag effektive laserbehandlinger mod aknear, men der findes også mindre effektive typer laser på markedet. Aknear kan sjældent fjernes helt – men de kan ofte gøres mindre synlige.

 • Individuelt behandlingsforløb til netop din type akne ar
 • Cutis Clinic er internationalt anerkendt i behandling af akne ar
 • Kombination af de mest effektive behandlinger
 • Behandlingstid: Fra 20 min
 • Resultat: Ca. 6 mdr.
 • Smerteniveau: Moderat (bedøvelse)
 • Holdbarhed: Permanent
 • Ophelingstid: Individuelt – afhænger af behandlingsplan
 • Konsultation: Gratis hos sygeplejerske eller 500 kr. v. speciallæge
Læs klientvejledning Læs klientvejledning (ekstra)

Reduktion af ar efter akne med laser

Aknear eller ”bumsear” er en bred betegnelse for de skader, der opstår i huden efter hudsygdommen akne vulgaris, som på dansk omtales uren hud eller bumser.

Hos Cutis Clinic er vi specialister i behandling af ar fra akne. Derfor rejser en del patienter til Cutis Clinic fra udlandet for at få behandling af akne ar hos os.

Der findes i dag effektive laserbehandlinger mod aknear, men der findes også mindre effektive typer laser på markedet. Aknear kan sjældent fjernes helt – men de kan ofte gøres mindre synlige. Du kan læse om
behandling af akne her.

Typer aknear

Hvilke type aknear findes der?

Man inddeler aknear i følgende typer baseret på deres alder:

 • nye aknear (under 3 måneder gamle)
 • ældre aknear (over 3 måneder gamle)

 

Årsagen til denne inddeling er, at nye akne ar generelt har en bedre prognose og bør behandles anderledes end ældre aknear. Derudover er resultaterne ved laserbehandling af nye aknear generelt bedre, da nye aknear generelt reagerer positivt på alle vores laserbehandlinger og radiofrekvensbehandling.

Gamle aknear kræver ofte andre behandlinger i kombination med laserbehandling, fx subcision og filler – og gamle aknear kan reagere langsommere på behandlinger med laser. Nye akne ar er meget påvirkelige af de rigtige typer laser. Af samme årsag bør behandling af aknear påbegyndes så tidligt som muligt.

Antallet af behandlinger varierer fra person til person, men antallet er stærkt afhængigt af hvem der udfører behandlingen og hvilken behandlingsteknik der anvendes.

Laserbehandling hos Cutis Clinic

Laserbehandling af aknear hos Cutis Clinic på internationalt niveau

Hos Cutis Clinic kan vi tilbyde flere forskellige typer laser end nogen anden klinik i Danmark, og vores behandlinger mod ar fra akne er meget effektive og skånsomme. Vi udfører bl.a. fraktioneret CO2 laser og fraktioneret Erbium:YAG laser, non-ablativ laser og Genius radiofrekvensbehandling.

Alle vores laserbehandlinger af ar efter akne gør det muligt at reducere arvævet uden at lave langvarig skade på hudoverfladen. Det er dog vigtigt at pointere, at fractional laser (non-ablativ fraktioneret laser og Er: Glass laser) ikke er en effektiv behandling af ar efter akne, og disse typer ineffektive laserbehandlinger udføres ikke hos Cutis Clinic. Fractional Er: Glass laser tilbydes ofte på sygeplejerskeklinikker, som ikke har adgang til de mere effektive laserbehandlinger og behandling med radiofrekvens microneedling, som kræver at en hudlæge står bag. Vi ser desværre mange klienter, der henvender sig til os efter mislykkede behandlingsforløb med fraktioneret non-ablativ laser.

Det er en skrøne, at effektive laserbehandlinger af ar efter akne giver sår i flere uger – det er ikke tilfældet. Generelt efterlader de laserbehandlinger, som anvendes på Cutis Clinic, meget lille skade på hudoverfladen, og ophelingstiden (downtime) er oftest kun et par dage. Derfor behøver du heller ikke holde fri fra arbejde i flere dage efter laserbehandling af aknear hos Cutis Clinic. Vores laserbehandlinger er sikre at udføre på alle hudtyper – året rundt.

Skin tip

Der er videnskabelig evidens for, at brug af Tretinoin eller Adapalen (A-vitaminsyre creme) reducerer visse typer af aknear. Huden vil fremstå mere glat, jævn og
ensartet ved brug af denne creme i flere måneder. Hos Cutis Clinic kan vores hudlæger hjælpe dig med at komme i gang med denne effektive hjemmebehandling af aknear.

Behandling af aknear

Professionel behandling af aknear - udført af specialister i aknear

Vi kan reducere dine ar efter akne og stimulere dannelse af ny hud ved at anvende de absolut mest effektive laserbehandlinger, der findes. Dette gøres ved, at laser borer mikrohuller i huden og dermed laver en kontrolleret “skade” på huden, som stimulere hudens egen bindevævsdannelse, som primært består af kollagen og elastin. Arvæv består af stift bindevæv med stort tab af elastin, og det er dette stive bindevæv, som vores effektive lasertyper (fraktioneret CO2 laserfraktioneret Erbium:YAG laser og Genius RF microneedling) omdanner til mere normal hud. Du kan derfor opnå en glattere og mere frisk hud med reduktion af aknear i månederne efter laserbehandlinger. Processen foregår langsomt og helt naturligt i din hud.

Vi anvender udelukkende europæisk og amerikansk kvalitetsudstyr fra fx Fotona Lasers, Medart og Lutronic. Vi har det største udvalg af avanceret laserudstyr og flere muligheder for laserbehandling end nogen anden klinik eller privathospital i Danmark. Det betyder ganske enkelt, at du får en bedre behandling, der passer til dig og dit hudproblem.

Vi kombinerer også ofte laserbehandling af ar efter akne med andre behandlinger, som baseres på typen af aknear. Vi udføres ofte subcision og TCA cross sammen med vores effektive laserbehandlinger af akne ar.

Gratis forundersøgelse

Reduktion af ar efter akne med laser

 

Priser fra 2.500 DKK

Reduktion af ar efter akne med laser

Forundersøgelse - behandling af ar v. sygeplejerske Gratis
Forundersøgelse - behandling af ar v. speciallæge 500 DKK
Akne/røde aknear laserbehandling inkl. peeling 2500 DKK
Pakketilbud - 3 x akne/ røde aknear laserbehandling inkl. Peeling 6600 DKK