NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Book nu

NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Book nu

Priser fra 7.000 DKK

Subcision

Subcision er en af de absolut mest effektive metoder til behandling af dybe og fikserede aknear. Det er en behandling, som kun tilbydes på Cutis Clinic, fordi vores læger har specialiseret sig i behandling af ar, aknear, ar efter ulykker og operationsar.

Og det er grunden til, at patienter med aknear fra hele verden besøger vores klinikker.

  • Reduktion af ar og akne ar
  • Resultat med det samme
  • Permanent resultat
  • Behandlingstid: 45 min
  • Resultat: øjeblikkeligt
  • Smerteniveau: Moderat (bedøvelse)
  • Holdbarhed: permanent
  • Ophelingstid: 1 – 2 dage
  • Konsultation: Gratis hos sygeplejerske eller 500 kr. v. speciallæge
Læs klientvejledning

Subcision - til fikserede ar, aknear, operationsar og ar efter ulykker

Subcision er et mindre kirurgisk indgreb, som foretages i lokalbedøvelse på såkaldte fikserede aknear og andre typer ar, fx fikserede operationsar og ar efter ulykker.

Ved behandlingen gennembrydes arvævet ved hjælp af en cannula eller Nokor-nål, som i vifteformet bevægelser løsner de tråde af arvæv, som holder huden fikseret til underliggende fed og muskel.

Behandlingen tilbydes i alle vores klinikker.

Hvordan virker det?

Hvad er subcision af ar?

Subcision er en af de absolut mest effektive metoder til behandling af dybe og fikserede aknear. Det er en behandling, som kun tilbydes på Cutis Clinic, fordi vores læger har specialiseret sig i behandling af ar, aknear, ar efter ulykker og operationsar.

Og det er grunden til, at patienter med aknear fra hele verden besøger vores klinikker.

Hvordan foregår det?

Hvordan foregår subcision?

Først anlægger lægen en bedøvelse i huden, så behandlingen er smertefri. Subcision foretages derefter under sterile forhold for at forebygge infektion.

Behandlingen foregår vha. en cannula eller Nokor-nål, hvormed det er muligt at gennembryde det arvæv, som trækker arret indad. Når arvævet er opbrudt ved subcision, ses resultatet umiddelbart med det samme, idet arret løfter sig spontant.

For at forhindre at tråde af arvæv (tethered scars) under huden kan genfinde hinanden, vil injiceres en mindre mængde filler under arvævet. Filleren består af hyaluronsyre (fx Restylane eller Belotero) og denne filler nedbrydes gradvist af hudens enzymer. Filleren virker i mellemtiden som en buffer, der holder arret løftet.

Hvis man ikke kombinerer subcision med filler, så vil de fleste ar falde sammen og artrådene under huden vil kunne finde sammen igen og danne nye adhærencer under arrene.

Subcision stimulerer hudens egen dannelse af kollagen, som langsomt kompenserer for nedbrydningen af filler over de næste 3-6 måneder, og resultatet vil derfor være en permanent reduktion af arret.

Hvilke typer aknear?

Hvilke typer aknear kan behandles med subcision?

Subcision er særligt velegnet til primært fikserede (tethered) rolling scars og andre ar, hvor analyse af huden tyder på, at arret er fikseret til underliggende fedt og muskelvæv.

Ingen anden metode kan løsne denne type aknear. Aknearret løsnes ved at overskære de arvævstråde, der trækker arret nedad.

Kan subcision kombineres med andre behandlinger?

Ja, i høj grad. Aknear og andre ar skal som regel behandles med flere forskellige teknikker. Subcision med filler kan foretages sammen med både laserbehandling og TCA cross. Disse behandlinger kan alle foretages samme dag som subcision, men kan også foretages senere i behandlingsforløbet helt afhængigt af dine ønsker.

Hvilke teknikker, der er nødvendige, afhænger naturligvis helt af typen af dine ar.

Obligatorisk forundersøgelse - 500 DKK

Subcision

Priseksempel:  7.000 DKK

Obligatorisk konsultation ved hudlæge 500,-

 

Priser fra 7.000 DKK

Find svar på dine spørgsmål om Subcision

Til behandling af fikserede ar, herunder fikserede aknear og operationsar, er subcision den mest effektive behandlinger – og endnu mere effektiv end laserbehandling.

Der findes imidlertid ikke én behandling, som kan behandle alle typer ar eller aknear. I Cutis Clinic anvender vores læger derfor mange forskellige metoder til at behandle ar. Det giver de bedste resultater.

Vi lægger løbende videoer ud af alle typer behandlinger af aknear, så du kan med fordel følge os på de sociale medier, hvis du vil vide mere om behandling af ar.

Du finder mere information om behandling af aknear her.

Læs også om behandling af istap ar og piercing ar med TCA cross!

Mange klinikker rundt om i Danmark tilbyder også behandling af aknear, men det er vores helt klare opfattelse, at man andre steder ofte kun anvender én metode og tit anvender såkaldte non-ablative lasere, som er klart underlegne de metoder og teknikker, som vi anvender og har specialiseret os i hos Cutis Clinic.

Det bedste resultat opnås ved at anvende forskellige metoder, der hver især er målrettet hver enkelt undertype af aknear.

Det er vi specialister i hos Cutis Clinic.

Behandling udføres i lokalbedøvelse ved at injicere lokalbedøvelse (Lidokain med adrenalin) i huden. Det betyder, at du ikke kommer til at opleve nogen som helst smerter eller ubehag under selve behandling med subcision.

Du bedes møde uden make-up både på dagen for din forundersøgelse og dagen for din behandling. Det gør den forudgående analyse af dine ar lettere. Undgå indtag af blodfortyndende kosttilskud i ugerne op til din behandling, da det kan øge risikoen for blå mærker i huden efter behandlingen.

Der findes mere end 10 undertyper af aknear, som er velbeskrevet i engelsksproget litteratur under betegnelserne:

Rolling scar, boxcar, boxcar scar, liniar scar, icepeak scar, hypertrophic scar, keloid, tethered scar, atrophic scar mm.

I Cutis Clinic anvender vi forskellige metoder, der hver især er målrettet hver enkelt undertype af aknear.

Fordelen ved subcision er, at der ses resultater med det samme. Selv 10 år gamle adhærente aknear kan behandles med denne teknik.

Der er en let øget risiko for blødning i huden, hvis du indtager kosttilskud. Derfor må du gerne holde pause med alle kosttilskud (fx fiskeolie, vitaminer, mineraler, hvidløg etc.) 2-3 uger før din behandling.

Får du blodfortyndende medicin skal det sættes på pause inden din behandling i samråd med din egen læge.

Typisk 20-40 minutter afhængigt af antal ar, der skal behandles.

Resultatet kan variere fra person til person. Der ses allerede resultat umiddelbart efter din behandling.

Subcision bør i nogle tilfælde gentages. Det afhænger af typen og sværhedsgraden af arret. Behandlingen kan gentages efter ca. 3 mdr.

Bivirkninger er sjældne. Blå mærker i huden ses altid, men forsvinder efter få dage.

I meget sjældne tilfælde kan der forekomme infektion efter behandlingen, hvilket viser sig ved tiltagende varme, rødme og hævelse fra omkring dag 3 efter behandlingen. Du skal i så fald søge læge.

I yderst sjældne tilfælde kan der ske skade på kar og nerver i huden, som kan give permanente skader.

Generelt er ophelingstiden (downtime) meget kort, og de fleste personer kan tage på arbejde efter et par dage.

Efter subcision og filler, hvor behandlingen udføres med cannula (stump kanyle) vil du være let hævet og rød 1-2 dage, hvorefter huden normalt ligner sig selv igen.

Når effekten af lokalbedøvelsen forsvinder efter nogle timer, kan huden godt være øm ligesom et blåt mærke.

Evt. smerter og hævelse kan lindres med alm. håndkøbsmedicin i anbefalede doser. Kolde ærter (eller noget andet koldt fra fryseren) indpakket i et viskestykke kan forsigtigt pålægges det behandlede område af 10 minutters varighed hver time det første døgn efter behandlingen for at lindre evt. ubehag.

Massér gerne det behandlede arvæv dagligt de første 7-10 dage efter din behandling. Dermed hjælper du filleren med at falde på plads under arret.

Følg derudover den anvisning, som du måtte have fået udleveret fra din behandler på en af vores klinikker.

Vores dygtige behandlere er eksperter i alle de behandlinger, som tilbydes i Cutis Clinic. Vi kan derfor hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning. Hvis du er i tvivl, så anbefaler vi varmt, at du starter med en uforpligtende konsultation hos en af vores hudlæger.

Vores klienter, der får behandlet med subcision, er som regel også interesseret i følgende behandlinger:

Subcision

Forundersøgelse - behandling af ar v. sygeplejerske Gratis
Forundersøgelse - behandling af ar v. speciallæge 500 DKK
Subcision 7000 DKK
Taylor liberator subcision - Helt ansigtFra 15000 DKK