NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Se mere

SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Se mere

Priser fra 5.500 DKK

Laserbehandling med fraktioneret CO2 laser

CO2 laser er uden sammenligning den mest potente, hudforyngende laserbehandling på markedet. CO2 laser benyttes også til f.eks. strækmærker, ar, m.m

 • Reduktion af rynker og fine linjer
 • Forbedring af hudens tekstur og tone
 • Stimulering af kollagenproduktion
 • Reduktion af pigmentering, solskader, ar og strækmærker
 • Behandlingstid: 20-60 min.
 • Resultat: ca. 6 mdr.
 • Smerteniveau: Moderat (bedøvelse)
 • Holdbarhed: permanent
 • Ophelingstid: 4-6 dage
 • Konsultation: 500 kr. v. speciallæge (refunderes v. behandling)
Læs klientvejledning

Effektiv hudforyngende behandling med CO2 laser

Som tommelfingerregel vil du med 3 x fraktioneret CO2 laserbehandlinger opnå at se 10 år yngre ud.

Fraktioneret CO2 laser anvendes  til at behandle rynker, fine linjer, forbedre hudens tekstur og tone, stimulere kollagenproduktionen samt reducere pigmentering, solskader, ar og strækmærker.

CO2 laser benyttes også som alternativ til kirurgisk ansigtsløft eller øjenlågsløft uden kirurgi.

I Danmark må kosmetiske CO2 laserbehandlinger udelukkende udføres af specialuddannede hudlæger.

Læs mere

3 Gode grunde til at vælge fraktioneret CO2 laserbehandling

Effektiv hudforyngelse: Fraktioneret CO2 laserbehandling er effektiv til at reducere rynker, fine linjer og andre aldersrelaterede hudproblemer, samt en mere jævn og ensartet hudtone ved at reducere ujævnheder, pigmentering og solskader.

Permanente resultater: CO2 laserbehandling stimulerer kollagenproduktionen, hvilket giver permanente forbedringer i hudens tekstur og tone.

Målrettet laserbehandling: Fraktioneret CO2 laserbehandling kan anvendes på specifikke områder i ansigtet og på kroppen, men kan også anvendes som en fuld laser resurfacing i hele ansigtet.

Hvad er fraktioneret CO2 laser?

Hvad er fraktioneret CO2 laser?

Fraktioneret CO2 laser er internationalt udbredt og anerkendt som en skånsom og meget effektiv hudforyngende behandling, som giver permanente resultater.

CO2 laser er uden sammenligning den mest potente, hudforyngende laserbehandling på markedet. CO2 laser må ikke forveksles med IPL eller non-ablativ fraktioneret laser, som er langt mindre effektivt.

Hos Cutis Clinic tilbyder vi behandling med den danskproducerede CO2 laser fra MedArt, som er langt mere skånsom og effektiv end de fleste andre CO2 lasere.

co2 laserbehandling

Sådan virker en behandling

Sådan virker en laserbehandling med fraktioneret CO2 laser

Co2 laseren behandler både overfladiske hudforandringer som solskader, forstadier til hudkræft, pigmentpletter og grove porer samt dybe hudforandringer som rynker og ar.

Fraktioneret CO2 laser er en ablativ laser. Det betyder, at laseren fjerner en del af huden. Laserlyset opvarmer punkter i huden, som fordamper og efterlader små huller i 1-2 mm dybde. Hudens overflade peeles og udglattes, og i dybden vil huden trække sig sammen og strammes op.

Da kun en fraktion af huden behandles, reduceres risikoen for komplikationer væsentligt sammenlignet med traditionel CO2 laser (klassisk re-surfacing).

Fraktioneret CO2 laserbehandling er velegnet til at reducere og forbedre en lang række hudproblemer. Dette omfatter områder som rynker, fine linjer, pigmentproblemer, solskader, ar og generel hudtekstur. Laserbehandlingen giver dig mulighed for at opnå en mere ensartet og jævn hudtone.

Uanset om du ønsker at forynge dit udseende eller forbedre hudens tekstur og hudtone, kan fraktionerede CO2 laserbehandling være den rette løsning for dig.

Vi tilpasser behandlingen til dine individuelle behov og mål, og vores team af eksperter sikrer, at du opnår de ønskede resultater på en skånsom og effektiv måde.

Områder der kan behandles

Disse mindre områder i ansigtet behandles effektivt med CO2 laser

 

 • Omkring øjnene
 • Omkring munden
 • Begge kinder
 • Næse og mellem bryn
 • Pande
 • Begge tindinger
laserbehandling fraktioneret co2 laser
laserbehandling fraktioneret co2 laser

Større områder der kan behandles

Disse større områder i ansigtet behandles effektivt med CO2 laser

 • Ansigt inkl. øjenlågsløft
 • Hals
 • Decolleté

Forundersøgelse hos speciallæge 500 kr

Laserbehandling med fraktioneret CO2 laser

Prisen for CO2 laserbehandling varierer afhængigt af flere faktorer, herunder behandlingsområde og antallet af sessioner, der kræves. Vi tilbyder finansiering af behandlinger over 2.000 kr.

PRISEKSEMPEL: BEHANDLING OMKRING MUND/ØJNE
Kr. 5.500,- pr. behandling

PRISEKSEMPEL: BEHANDLING AF HELT ANSIGT
Kr. 9.000,- pr. behandling

 

Priser fra 5.500 DKK

Find svar på dine spørgsmål om Laserbehandling med fraktioneret CO2 laser

Med en effektiv lokalbedøvende creme påført huden mindst 1 time før laserbehandlingen, reduceres smerter og ubehag væsentligt. Derudover anbefaler vi, at du indtager 1 gram paracetamol (fx Panodil eller Pamol) samt 400 mg Ibuprofen (hvis du tåler denne medicin) cirka 1 time før laserbehandlingen.

Huden er mest følsom omkring øjnene og munden, mens resten af huden er mindre følsom. Ubehag og smerter aftager cirka 1 time efter laserbehandlingen, og man kan forvente at sove normalt om natten efter behandlingen.

Menneskers smertetærskel er forskellig. Hvis din smertetærskel er lav, kan hudlægen ved forundersøgelsen udskrive stærkere smertestillende tabletter, som du kan tage 1 time inden laserbehandlingen.

Ved forundersøgelsen hos Cutis Clinic vurderer vi sammen, om fraktioneret CO2 laserbehandling er den rigtige løsning for dig.

Hvis du beslutter dig for CO2 laserbehandling, har Styrelsen for Patientsikkerhed fastsat en betænkningstid på minimum 2 dage, inden du må give dit samtykke til behandling.

Bedøvelse og recepter
Inden din behandling skal din hud afrenses og påføres et tykt og dækkende lag bedøvelsescreme. Bedøvelsescremen skal påføres 1 time før din behandling.

Du aftaler til forundersøgelsen med din behandler om denne påføres hjemmefra eller i klinikken.

Hjemmefra: Du har enten fået bedøvelsescreme med hjem v. forundersøgelsen eller mulighed for at afhente bedøvelsescremen i klinikken, forud for din behandling.

På klinikken: Du skal møde ind 1 time før behandlingen og kan påføre bedøvelsescreme i klinikken.

1 time inden behandling kan du indtage 1000 mg Paracetamol (2 stk. Panodil / Pamol / Pinex) og 400 mg Ibuprofen (2 stk Ipren), hvis du ønsker at være smertedækket bedst muligt under behandlingen.

Du har til forundersøgelsen fået udskrevet recept på fucidinsalve og Locoid creme, som vi anbefaler at du afhenter på nærmeste apotek inden behandlingen.

Har du fået udskrevet recept på medicin ifm. forebyggende behandling af herpes, anbefaler vi at dette også afhentes inden behandling.

Praktiske anbefalinger
Vi anbefaler at du møder op til behandlingen uden makeup og derudover er det vigtigt at du har fjernet hårvækst/skæg fra området med en skraber eller andet så huden er helt fin og glat. Fine hvide dun er dog helt okay.

Ophelingsperioden efter fraktioneret CO2 laserbehandling er typisk 4-6 dage, men afhænger helt af de valgte indstillinger. Ophelingstiden efter behandling med Cutis Clinics CO2 lasere er kortere end efter behandling med mange andre CO2 lasere.

Det skyldes, at Cutis Clinics MedArt CO2 laser laver meget små huller i huden med en diameter på kun 0,16 mm. Til sammenligning laver mange andre CO2 lasere huller i huden med et areal, der er 2-3 gange større.

Når man ønsker en hudforyngende behandling med et minimum af bivirkninger, er det hensigtsmæssigt at fokusere energien i meget små huller og dermed forårsage minimal skade på overhuden.

Laserbehandling er ikke egnet til personer, som danner tykke ar (keloid). For at reducere risiko for pigmentændringer efter behandlingen er det vigtigt at anvende solcreme med SPF 30+ 1 måned før og efter CO2 laserbehandling.

Hvis du har infektion i huden, kan du ikke behandles.

Alle lyse hudtyper kan som udgangspunkt behandles med CO2 laser. Personer fra Middelhavsområdet eller Asien kan oftest behandles, men med let reduceret intensitet.

Mørke hudtyper, fx afrikanere, kan ikke behandles med CO2 laser, da laseren vil medføre en risiko for pigmentforandringer i huden.

Svie eller smerter under behandlingen er almindeligt. Der kan lige efter behandlingen ses en overgang mellem behandlet og ikke-behandlet hud, som udjævnes efter få uger. Yderst sjældent kan der opstå infektion, ar og pigmentændringer i huden.

Du bestemmer helt selv, hvor mange behandlinger, der skal gives, men som tommelfingerregel skal du regne med 2-3 behandlinger for at opnå et markant resultat.

Det fulde resultat ses ca. 6 måneder efter den sidste behandling

Ja, effekten af laserbehandlingen forsvinder ikke og resultatet er principielt permanent. Man skal dog huske, at hudens aldringsproces fortsætter.

Ja – fraktioneret CO2 laserbehandling kan med fordel ofte kombineres med andre kosmetiske behandlinger, herunder injektionsbehandlinger med Botox og filler.

Hos Cutis Clinic vil vi altid kunne rådgive dig om andre kosmetiske behandlinger, som er tilpasset dig og din hud.

Korrekt hudpleje efter en behandling med CO2 laser er vigtig for at optimere dit resultat efter behandlingen og fremme hudens heling.

Til forundersøgelsen er du blevet anbefalet hudpleje og hudplejeprodukter, der passer til netop din hud i helingsperioden.

Har du ikke hudplejeprodukter, kan du købe dem i klinikken på dagen for din behandling.

Vi anbefaler at du har følgende produkter til hjemmebehandling:

 1. Mild rens
 2. Ekstra beskyttende og plejende creme.
 3. Solcreme faktor 30+

Hudplejeprodukter som vi generelt anbefaler til behandling i helingsfasen:

 1. Mild rens: E.X.F.O Cleans fra pHformula eller Micellar Water fra Apeer.
 2. Ekstra plejende creme: P.O.S.T. Recovery eller SOS Repair fra pHformula

 

Vi anbefaler følgende hudpleje i helingsperioden:

Dag 1 – 3: 
Mild rens: vask 2-3 x dagligt og duppes forsigtigt tørt med eksempelvis vatrondeller, gaze eller et rent håndklæde
Fucidin salven påføres x 3 dagligt (morgen, middag og aften) i 3 dage.

Hvis huden i løbet af dagen væsker eller bløder, duppes huden med rene papirservietter, og der smøres efter med Fucidin salve.

Hvis huden føles tør, kan du supplere op med ekstra plejende creme.

Dag 4 – 6: 

Efter de 3 dage, påføres locoid creme 2 x dagligt i 2 dage sammen med ekstra fugtgivende creme.

Locoid cremen påføres i et meget tynd lag på kløende områder eller i hele ansigtet og efterfølgende påføres creme.

Dag 7 – 14

Mild rens 2 x dagligt
Ekstra plejende creme 2 x dagligt

Efter dag 14:

Da CO2 laserbehandlingen er individuel og tilpasset netop din hud og den problemstilling som du er behandlet for, kan denne anbefaling variere. Har du fået anden anbefaling fra din behandler, skal du altid følge din behandlers anbefaling.

Generelt kan du efter 14 dage genoptage din vanlige hudplejerutine med aktive ingredienser (a-vitaminsyre / Retinol / Retinoid og AHA mm.).  Men afhængigt af din hud, samt intensiteten af din laserbehandling kan der godt gå længere tid inden opstart din egen hudplejerutine igen.

En god tommelfingerregel er at hvis dine hudplejeprodukter svier og/eller stikker i huden ved genopstart, så anbefaler vi at du fortsætter hudplejebehandlingen for helingsperioden en uge mere. Dvs. 2 x mild rens og 2 x ekstra plejende creme dagligt.

Du må gå i brusebad og vaske hår med shampoo og balsam samme dag som behandlingen.

Hvis du har tendens til forkølelsessår, vil det være nødvendigt at tage en 5-dages kur med tablet Valaciclovir 500 mg morgen og aften, som påbegyndes på dagen for laserbehandlingen. Ved behov for denne behandling, udskrives recept ved forundersøgelsen.

Generelt aftager den brændende fornemmelse efter laserbehandlingen indenfor 1-2 timer. Du kan med fordel gå en tur, hvis vejret er køligt, eller køle huden med ispose el.lign. hvilket vil lindre ubehag.

Du skal generelt holde ansigtet så rent som muligt, og du bør undgå direkte solpåvirkning i ansigtet de første 5 dage efter behandlingen.

Anvend konsekvent solcreme faktor 30+ i mindst en måned. Om sommeren tilrådes derudover hat, når du færdes i solen.

Du skal påregne 4-6 dage, hvor du ser behandlet ud med rødme, varme, væsken, hævelse og svie eller kløe efter laserbehandlingen.

De fleste mennesker kan gå på arbejde derefter. Ansigtet vil dog være rødt i nogle uger efter fraktioneret CO2 laserbehandling, hvilket kan maskeres med foundation eller make-up.

Fraktioneret CO2 laser er den kraftigste og mest effektive laser, der anvendes på huden. CO2 lasere må kun betjenes af hudlæger, som er særligt uddannede og registreret til denne type laserbehandling.

Non-ablative lasere, IPL rejuvenation og andre milde lasere kan slet ikke lave de samme resultater som CO2 laseren.

Laserbehandling med fraktioneret CO2 laser

Forundersøgelse - refunderes ved behandling 500 DKK
Fraktioneret CO2 laser (rynker) - Helt ansigt, hals & kavalergang 16500 DKK
Fraktioneret CO2 laser (rynker) - Helt ansigt  9000 DKK
Fraktioneret CO2 laser (rynker) - Hele ansigt & hals 13500 DKK
Fraktioneret CO2 laser (rynker) - Halvt ansigt 7000 DKK
Fraktioneret CO2 laser (rynker) - Omkring mund/ omkring øjne  5500 DKK
Fraktioneret CO2 laser (rynker) - Hals 7500 DKK
Fraktioneret CO2 laser (rynker) - Hals & kavalergang 10500 DKK