NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Book nu

NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Book nu

Priser fra 2.500 DKK

Akne ar behandling

Vi tilbyder og anbefaler individuelt tilpassede behandlingsforløb, der giver helt overlegne resultater og har betydet, at patienter fra det meste af verden opsøger vores klinikker for at få behandling af akne ar. Vi anbefaler altid, at du får hjælp til behandling af din akne, inden vi begynder at behandle aknear.

 • Individuelt behandlingsforløb til netop din type akne ar
 • Cutis Clinic er internationalt anerkendt i behandling af akne ar
 • Kombination af de mest effektive behandlinger
 • Behandlingstid: fra 20 min
 • Resultat: ca. 6 mdr.
 • Smerteniveau: Moderat (bedøvelse)
 • Holdbarhed: permanent
 • Ophelingstid: individuelt – afhænger af behandlingsplan
 • Konsultation: Gratis hos sygeplejerske eller 500 kr. v. speciallæge
Læs klientvejledning

Du kan behandles effektivt for akne ar. Så se ikke din drøm om pænere hud som en drøm. Se det som en mulighed.

Akne vulgaris (bumser / uren hud) er den mest udbredte, kroniske hudsygdom på verdensplan. Akne kan

efterlade ar, men heldigvis kan både akne og aknear behandles.

Vi anbefaler altid, at du får hjælp til behandling af din akne, inden vi begynder at behandle aknear.

I Cutis Clinic har vi samlet de dygtigste hudlæger. Derfor er du garanteret den bedste behandling på et

internationalt top niveau.

Hvad er akne ar?

Hvad er akne ar?

Akne ar er ar i huden efter bumser.

Akne ar er en fællesbetegnelse for skader i huden forårsaget af hudsygdommen akne.

Der findes mere end 10 undertyper af aknear, som er velbeskrevet i engelsksproget litteratur under betegnelserne:

 • Rollingscar
 • Boxcar
 • Boxcar scar
 • Liniar scar
 • Icepeak scar
 • Hypertrophic scar
 • Keloid
 • Tethered scar
 • Atrophic scar mm.

Der er ingen officielle danske betegnelser, så vi bruger ofte de engelske betegnelser.

Behandlingen

Hvordan fjerner man akne ar?

Nøglen til at opnå et godt resultat ved behandling af akne ar ligger i at identificere typen af akne ar.

Det er desværre en meget udbredt opfattelse, at alle akne ar kan behandles ens. Ofte markedsføres laserbehandlinger som den korrekte og mest effektive behandling af alle slags akne ar. Dette er absolut ikke altid tilfældet.

Cutis Clinic er en speciallægeklinik, og vi har opnået international anerkendelse som specialister i behandling af aknear. Vi er dybt engageret i at du får optimale resultater efter hver behandling, som vi udfører.

Vi vil altid skræddersy en behandling, der passer til den specifikke type af aknear, som vi står overfor.

Behandlingstyper

Hvilke behandlinger udføres til akne ar?

Vores behandlingsstrategi er både simpel og kompleks:

Vi starter altid med at identificere artypen – og vælger først behandling derefter.

Vi starter med at behandle de mest alvorlige og mest tydelige ar, der viser sig som de største fordybninger eller forhøjninger på din hud.

Vi vil ofte behandle dybe ar (tethered rolling scars) med subcision og filler, dybe icepeak scars og boxcars med TCA cross, fortykkede keloide ar med injektion af binyrebarkhormon, inden vi behandler dine overfladiske hudforandringer med laser.

Denne fremgangsmåde er stik imod, hvad der har været kutyme i branchen. Ofte har vores patienter brugt store beløb på ineffektive laserbehandlinger, inden de søger Cutis Clinic for at få hjælp.

Forløbet

Sådan behandler vi akne ar

Et behandlingsforløb hos Cutis Clinic vil bestå af flere behandlinger, hvor vi primært behandler hudens “toppe og dale” bl.a. med TCA Cross og Subcision, inden vi til sidst i forløbet behandler din hudstruktur med vores lasere (CO2 laser) og andet energibaseret udstyr, fx radiofrekvens microneedling.

For at forstå vores strategi kan du måske forestille dig, at man aldrig ville vælge at lægge asfalt, inden man har fyldt hullerne op og fjernet de store sten!

Disse individuelt tilpassede behandlingsforløb giver vores patienter helt overlegne resultater og har betydet, at patienter fra det meste af verden opsøger vores klinikker for at få behandling af akne ar.

PRISER

Akne ar behandling

Mængden af filler varierer alt efter ansigtets anatomi og hvilket område der skal behandles.

Priser fra 2.500 DKK

Find svar på dine spørgsmål om Akne ar behandling

Behandlingstypen kan kun afklares ved en forundersøgelse hos en af vores erfarne læger, som er specialister i aknear. Ved forundersøgelsen vil vi også drøfte antallet af behandlinger, prisen for behandling og besvare dine øvrige andre spørgsmål.

Vi vil altid foretage en grundig undersøgelse og hudanalyse for at fastslå typen af aknear. Det er ikke muligt ud fra tilsendte billeder eller beskrivelser at fastslå, hvilken behandling, der er den rigtige for dig, så du bør møde op til en forundersøgelse ved speciallægen for at få den bedste vurdering.

Vurdering af aknear er en 3D procedure, hvor det er yderst vigtigt at belyse huden fra forskellige vinkler i et mørkt lokale, hvor dine ar fremtræder mere tydeligt.

Det er vigtigt at se dig bevæge dine ansigtsmuskler for at vurdere eventuelle fikserende artråde i underhuden og mærke på huden, om der er fasthed i dybden, hvilket tyder på dyb fibrose (arvæv) og eller vævstab (atrofi).

Generelt er ophelingstiden (downtime) meget kort, og de fleste personer kan tage på arbejde efter et par dage.

 • Efter TCA cross til behandling af icepeak ar, boxscars og liniære ar danner huden typisk en lille sårskorpe, som løsnes indenfor en uge.
 • Efter subcision og filler, hvor behandlingen udføres med cannula (stump kanyle) vil du være let hævet og rød 1-2 dage, hvorefter huden normalt ligner sig selv igen.
 • Efter behandling med energibaseret udstyr (CO2 laser, Erbium laser osv) vil der være overfladisk sårdannelse, rødme og hævelse 2-4 dage afhængig af dine ønsker og indstillingerne på laseren.
 • Efter behandling med radiofrekvens microneedling (Genius) vil huden ikke danne sår, men huden vil være rød og hævet i ca. 1 døgn, såfremt der anvendes standard energi. Ved kraftigere behandling med højere energiniveauer vil huden være lyserød og let til moderat hævet i 3-4 dage.

Ved anvendelse af laserteknologi, radiofrekvens og andet energibaseret udstyr gælder det, at ophelingstiden vil variere efter det anvendte energiniveau. Dette aftales inden behandlingen foretages.

Der er risiko for bivirkninger ved alle indgreb på huden – herunder risiko for blødning, infektion, pigmentforandringer og ardannelse, skade på blodkar og nerver.

Risikoen er generelt meget lille og afhænger af indgrebets type, arrenes type, arrenes placering, hudtypen og behandlerens erfaring.

Prisen på behandlingen varierer efter typen af behandling og kompleksiteten af akne ar.

Der betales en pris pr. behandling, som oplyses inden første behandling.

Typisk ligger prisen indenfor et interval mellem kr. 1.500,- til kr. 3.000,- pr. behandling for TCA cross / TCA paint og indenfor et interval mellem kr. 4.000,- til kr. 8.000,- pr. behandling for fraktioneret CO2 laser / fraktioneret Erbium laser / Genus radiofrekvensbehandling og indenfor et interval mellem kr. 3.000,- til kr. 8.000,- pr. behandling for subcision og filler.

Det er vanskeligt på forhånd at estimere den præcise forbedring, men du vil se en gradvis reduktion af dine ar efter hver behandling.

Resultaterne varierer fra person til person, og vi kan ikke garantere at fjerne dine ar fuldstændigt. En stor del af resultatet afhænger af din huds evne til at respondere på behandlingerne.

Huden heler og tilpasser sig meget langsomt efter hver behandling, og vi anbefaler derfor generelt, at der går mindst 3 mdr. mellem behandlinger for aknear.

Behandlingsintervaller på mindst 3 mdr. reducerer risikoen for bivirkninger, og du opnår de bedste og sikreste resultater ved at lade huden hele færdigt mellem behandlingerne.

Vi tilstræber altid at udføre behandlinger, der giver dig permanente resultater.

Det resultat som ses efter 6 måneder kan betragtes som varigt.

Yderligere forbedringer er mulige at opnå ved at foretage flere behandlinger.

Når vi behandler en særlig type aknear med subcision og filler, så starter vi med at underminere dine ar med en tynd kanyle for at løsne de artråde, som ofte fikserer arret til underhuden.

Derefter injiceres filler, som kan bestå af hyaluronsyre (fx Restylane, Teosyal, Juvederm eller Belotero) og denne filler nedbrydes gradvist af hudens enzymer.

Hvis der er mange rolling scars eller hvis rolling scars er dybe med underliggende atrofi (vævstab) kan vi tilbyde at injicere en semi-permanent filler som stimulerer hudens dannelse af kollagen under arret. Dette vil give en gradvis volumenforøgelse, som er permanent, men som først rigtigt ses efter 3-6 måneder.

Alle typer filler virker som en buffer, der holder aknear løftet, så de dybe tråde af arvæv (tethered scars) under huden ikke kan gendannes.

Subcision i sig selv stimulerer hudens dannelse af kollagen og elastin, som langsomt reducerer de dybe ar, og resultatet vil derfor være en permanent reduktion af arret.

Hvis man ikke kombinerer subcision med filler, så vil mange aknear falde sammen og artrådene under arret vil kunne parre sig igen og danne nye adhærencer under arrene.

Antallet af behandlinger bestemmer du selv. Nogle af vores patienter er tilfredse med resultatet af 1-2 behandlinger, mens andre ønsker at gå hele vejen og opnå de bedst mulige resultater, hvilket kan indebære flere behandlinger.

Så længe dine akne ar forbedres efter hver behandling, vil du med fordel kunne fortsætte dit forløb og gentage behandlingerne. Husk på, at huden arbejder længe og arrene forbedres i op til et år efter hver behandling!

Vi garanterer, at du får en behandling på internationalt topniveau – som er tilpasset din artype.

Vi lægger løbende videoer ud af alle typer behandlinger af aknear, så du kan med fordel følge os på de sociale medier, hvis du vil vide mere om behandling af ar.

Følg os på Instagram her

Følg os på Facebook her

Akne ar behandling

Forundersøgelse - behandling af ar v. speciallæge 500 DKK
Forundersøgelse - behandling af ar v. sygeplejerske Gratis
SubcisionFra 7000 DKK
Taylor Liberator subcisionFra 15000 DKK
Laserbehandling af hypertrofiske ar & keloid 2500 DKK