NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Se mere

SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Se mere

Priser fra 4.500 DKK

Behandling af hårtab med PRP og PRF

Der findes forskellige underliggende årsager til hårtab, herunder genetiske faktorer, vitaminmangel, lav blodprocent, stress, hormonelle påvirkninger, medicin, alder og sygdomstilstande i hårbunden.

Første trin i behandling af hårtab er derfor at stille en diagnose og behandle en underliggende årsag, hvis det er muligt. Du kan få behandling af hårtab i Cutis Clinic Køge.

 • Behandling uden kirurgi
 • Øget hårvækst og hårtæthed
 • Naturlig og sikker behandling
 • Hurtig ophelingstid
 • Behandlingstid: 45 min.
 • Resultat: 6 mdr.
 • Smerteniveau: Moderat (bedøvelse)
 • Holdbarhed: permanent
 • Ophelingstid: Ingen
 • Konsultation: 1.000 kr. v. speciallæge
Læs klientvejledning

Effektiv behandling af hårtab med PRP og PRF

Hårtab har for mange mennesker en stor psykologisk betydning og kan være forbundet med negativ påvirkning af livskvalitet og social interaktion. 

Der findes forskellige underliggende årsager til hårtab, herunder genetiske faktorer, vitaminmangel, lav blodprocent, stress, hormonelle påvirkninger, medicin, alder og sygdomstilstande i hårbunden.  

Første trin i behandling af hårtab er derfor at stille en diagnose og behandle en underliggende årsag, hvis det er muligt. 

Hvad er hårtab?

Hvad er hårtab?

De mest almindelige type af hårtab hedder ”androgen hårtab” eller ”androgen alopeci.” Denne type hårtab ses som klassisk udtynding af håret i tindinger og på issen. Hormonelle og genetiske faktorer bidrager til udvikling af ​​androgen alopeci. Denne type hårtab rammer mænd og kvinder.  

De mandlige kønshormoner (androgen) kan hos nogle mennesker medføre et hårtab, hvilket skyldes, at hårsækkene på skalpen er særligt følsomme for hormonel påvirkning.

Behandling af androgen hårtab retter sig mod at begrænse forekomsten af androgener, som påvirker hårsækkene ved hjælp af lægemidlet Finasterid, øge blodfor syningen til hårsækkene ved hjælp af Minoxidil, samt stimulere vækst og cellefornyelse i hårsækkene ved hjælp af PRP og PRF. 

Behandlingen

Behandling af hårtab med PRP og PRF

Behandlingen starter med, at vi udtager en blodprøve, som derefter centrifugeres med høj hastighed, hvorved de gavnlige blodceller isoleres. De gavnlige blodceller kan herefter nedkøles og varmebehandles, hvorved virkningen af behandlingen forlænges.

Denne metode kaldes ”prolonged PRF”. Vi kan påføre huden en lokalbedøvende creme, som kan virke på huden, mens vi forarbejder blodet til PRP / PRF. 

Under injektionen af PRP / PRF ligger eller sidder du på en behandlerbriks. Inden behandling afrenses huden med gaze og et hudrensemiddel. Der kan forud for behandling injiceres en lokalbedøvelse for at minimere ubehag under behandling.

Behandlingens varighed varierer efter områdets størrelse men tager få minutter. Du skal dog påregne at tilbringe ca. 45 minutter i klinikken under hver behandling, da præparationen af PRP / PRF tager væsentligt længere tid end selve behandlingen. 

Hårpakke for mænd

Hårpakken for mænd

 1. PRP-terapi er injektion af dine egne blodceller i hårbunden. Blodcellerne isoleres fra en blodprøve, som tages i forbindelse med behandlingen. PRP fremmer hårvæksten over uger til måneder, hvor der ses en gradvist tiltagende tæthed af hårene. PRP-behandling er hurtig og effektiv – du kan gå tilbage på arbejde lige efter behandlingen. Der er ingen nedetid og behandlingen udføres efter overfladisk bedøvelse med creme. 

 2. Minoxidil er lokalbehandling med en væske, som du selv påfører hårbunden. Behandlingen er dokumenteret effektiv mod hårtab. Minoxidil virker ved at øge blodcirkulationen til hårsækkene, så mere ilt, blod og næringsstoffer til tilføres hårsækkene.  

 3. Finasterid er et lægemiddel, som reducerer hormonet DHT og derved kan reducere hårtab hos mænd med androgen alopeci (klassisk mandligt hårtab). Lægemidlet er receptpligtigt og der udstedes recept på tabletterne fra vores speciallæge i forbindelse med forundersøgelsen. 
hårtab behandling kvinder

Hårterapi pakken for kvinder

Hårterapi-pakken for kvinder

 1. PRP-terapi er injektion af dine egne blodceller i hårbunden. PRP fremmer hårvæksten over uger til måneder, hvor der ses en øget tæthed af hårene. PRP-behandling er hurtig og effektiv – du kan gå tilbage på arbejde lige efter behandlingen. Der er ingen nedetid og behandlingen udføres efter overfladisk bedøvelse med creme.
 2. Minoxidil er lokalbehandling med en væske, som du selv påfører hårbunden. Behandlingen er dokumenteret effektiv mod hårtab. Minoxidil virker ved at øge blodcirkulationen til hårsækkene, så mere ilt, blod og næringsstoffer til tilføres hårsækkene. 


Tillægsbehandling
Microneedling med peptider i hårbunden

Denne behandling udføres efter PRP. Microneedling stimulerer regenerative processer i hårbunden ved at øge blodtilførsel og skabe små porer i hudens overflade, som fremmer absorptionen af aktive peptider, som efterfølgende påføres hudens overflade. 

OBLIGATORISK forundersøgelse 1.000 DKK + receptgebyr 500 dkk

Behandling af hårtab med PRP og PRF

3 x PRP / PRF-behandling med egne vækstfaktorer 10.000 DKK.
Tillægsbehandling: Microneedling m. aktive peptider 4.500 DKK.

 

Priser fra 4.500 DKK

Find svar på dine spørgsmål om Behandling af hårtab med PRP og PRF

Hos Cutis Clinic kan vi behandle androgent hårtab (androgen alopeci), hos både mænd og kvinder. 

Du kan forvente at det tager omkring 45 minutter pr. behandling. 

Ved behandling med PRP og PRF anbefales som udgangspunkt 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Resultatet af behandlingerne indtræder gradvist, og de bedste resultater opnås ved at kombinere PRP / PRF med medicinske behandlinger med Minoxidil og Finasterid. 

Du kan gå på arbejde umiddelbart efter din behandling.

Resultatet af behandlingerne ses normalt efter 6 måneder. Resultatet af enhver lægelig og medicinsk behandling kan variere fra person til person. 

Behandling udføres ikke på:  

 • Alvorlige blødningsforstyrrelse
 • Alvorlig sygdom i hårbunden
 • Hvis du er gravid eller ammer 
 • Ved injektion af binyrebarkhormon svarende til injektionsområdet indenfor sidste måned  

PRP-terapi som er en lovende ikke-kirurgisk behandling af hårtab. PRP fremmer hårvækst, celleoverlevelse og blodforsyning til hårsækkene.

Flere videnskabelige studier har vist, at PRP producerer positive resultater, herunder øget hår tæthed og forbedret hårregeneration.

PRP-behandling er hurtig og effektiv. Der er ingen nedetid og behandlingen udføres efter overfladisk bedøvelse med creme. 

Minoxidil som er lokalbehandling med en væske, som du selv påfører hårbunden. Behandlingen er dokumenteret effektiv mod hårtab.

Minoxidil udvider blodkarrene og åbner kaliumkanaler, det tillader mere ilt, blod og næringsstoffer til hårsækkene.

Desuden indeholder Minoxidil stoffet nitrogenoxid, der får antallet af hårsække i hvilefase til at falde, som derefter erstattes af tykkere hår i vækstfase. 

Finasteride-terapi. Dette lægemiddel reducerer forekomsten af DHT i blodet og dermed i hårbunden.

Ved at sænke niveauer af DHT, kan Finasterid opretholde eller øge mængden af aktive og velfungerende hårsække samt omdanne tynde hår til tykkere hår (såkaldt miniaturisering).

Behandling af hårtab med PRP og PRF

Forundersøgelse  1000 DKK
3 x PRP 10000 DKK
3 x Microneedling m. aktive peptider 4500 DKK