NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Book nu

NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Book nu

Priser fra 2.500 DKK

Karsprængninger

Laserbehandling til fjernelse af karsprængninger og rødme i ansigtet, samt karsprængninger på kroppen giver effektive resultater.

Laserbehandlingen øger produktionen af kollagen og giver permanent reduktion af blodsprængninger.

 • Ikke-invasiv behandling
 • Effektiv og målrettet behandling
 • Resultat med det samme
 • Ingen nedetid
 • Behandlingstid: 20-40 min.
 • Resultat: Øjeblikkeligt
 • Smerteniveau: Lav
 • Holdbarhed: permanent
 • Ophelingstid: ingen
 • Konsultation: Gratis
Læs klientvejledning (ekstra)

Effektiv fjernelse af karsprængninger i ansigtet med laser

Laserbehandling til fjernelse af karsprængninger og rødme i ansigtet giver effektive resultater.

Laserbehandlingen øger produktionen af kollagen og giver permanent reduktion af blodsprængninger i ansigtet og på halsen.

I Cutis Clinic anvender vi markedets sikreste og mest moderne udstyr. Det betyder at du er garanteret en høj sikkerhed samtidig med, at du kan forvente flotte resultater.

Hvorfor får man dem?

Hvorfor får man karsprængninger?

Karsprængninger (også kaldet blodsprængninger eller karudvidelser) er små blodkar, der udvider sig, hvorved der kommer net-lignende, røde mærker på huden.

Karsprængninger og karudvidelser kan både skyldes vind, sol og vejr.

Ofte er de en følgetilstand til hudsygdommen rosacea, som er en kronisk betændelsestilstand lokaliseret til ansigtet, hyppigst hos midaldrende og ældre personer, men rosacea kan sagtens optræde hos yngre personer.

Hos de fleste patienter er næse og kinder værst ramt.

Rødmen forværres ofte af sollys, varme og stress. Derudover oplever nogen en forværring ved indtagelse af krydret mad og alkohol. Der kan være en følelse af stikken og prikken samt en varmefølelse i huden.

Arv og genetik spiller også en central rolle for udvikling af karsprængninger i ansigtet. Uanset årsag giver blodkarrene en mere uensartet hudtone og kan være til stor gene.

Rødme

Hvad er rødme i ansigtet?

Mange er ikke klar over, at karsprængninger kan behandles med laser og give permanent reduktion.

Hos Cutis Clinic er vi specialister i behandling af hudens sygdomme, herunder karsprængninger og rødme i ansigtet som følge af rosacea, vind og vejr.

Vi kan behandle alle typer karsprængninger, hvad enten der er tale om rødme i ansigtet eller trådformede karsprængninger.

Gratis forundersøgelse

Karsprængninger

Priseksempel:  1.000 DKK pr. behandling

 

Priser fra 2.500 DKK

Find svar på dine spørgsmål om Karsprængninger

Du forbereder dig bedst muligt inden din behandling af karsprængninger ved at passe på solen, undlade at tage solarium, ikke anvende selvbruner og ikke gå i spraytan i ugerne op til behandlingen.

Desto lysere din hud er, desto lettere er blodkarrene at behandle med vores lasere.

Det er altid en fordel, at du møder uden make-up.

Har du sart hud, kan det være en fordel at indtage 1 gram paracetamol og 400 mg Ipren / Ibuprofen 1 time før behandlingen. Dette reducerer evt. ubehag som nogen mærker under behandlingen i form af en prikkende varme i korte skud, som hurtigt forsvinder igen.

Den første times tid efter behandlingen kan huden godt føles lidt solbrændt og nogle enkelte oplever en mild kløe i timerne efter behandlingen.

Huden vil i nogle tilfælde være rødlig de første dage efter behandlingen. Det kan afhjælpes med make-up. Der kan forekomme hævelser af det behandlede område, som aftager i løbet af 2-3 dage.

Efter en laserbehandling er huden mere modtagelig for sollys. Derfor skal du de første 4 uger efter din behandling anvende en solcreme med SPF +30, når du færdes i solen. Dermed reduceres risikoen for pigmentforandringer i huden.

Du må gerne anvende makeup umiddelbart efter behandlingen.

Behandlingen kan føles ubehagelig og nogle oplever laserbehandlingen som kortvarigt smertefuld.

Når lyset fra laseren sendes ind i huden, afsættes varme i blodkarrene, hvilket føles som et lille svirp fra en elastik eller som en prikkende varme i korte skud, som hurtigt forsvinder igen.

Du må gerne indtage 1 gram paracetamol og 400 mg Ipren / Ibuprofen 1 time før behandlingen – dette vil reducere ubehag under behandlingen.

Der kan være flere årsager til blodsprængninger og flushing i ansigtet. Hos en stor del af vores patienter spiller sol, vind og vejr en vigtig rolle. Genetik og arv har dog også en stor betydning. Er huden meget lys, træder blodkarrene i huden lettere frem.

Vi udarbejder en skræddersyet behandlingsplan, der passer særskilt til dig, din hud og typen af karsprængninger.

Fælles for vores lasere er, at karsprængninger belyses med et kraftigt lysglimt fra laseren i få millisekunder. Lysglimtet omdannes til varme i blodkarret, som dermed bliver ødelagt.

Resultatet er en permanent reduktion af karsprængninger og rødme i det behandlede område.

Har du mange forskellige typer af karsprængninger, skal man altid påregne flere laserbehandlinger for at ramme alle blodkar. De fleste kan behandles med 1-3 behandlinger med nogle ugers mellemrum mellem behandlingerne.

Vores klinikker anvender det mest avancerede, nyeste og sikreste udstyr på markedet til fjernelse af rødme og karsprængninger. Der er generelt få bivirkninger ved vores laserbehandling for uønsket blodkar.

Ganske små, overfladiske sår på de behandlede karudvidelser kan undertiden forekomme. Disse skaller af efter en uges tid.

I sjældne tilfælde kan huden blive solskoldet og pigmentforstyrrelser i det behandlede område kan forekomme, men er sjældne og oftest forbigående.

Blærer eller vabler ved forbrænding, sår, infektion og arvævsdannelse er yderst sjældne bivirkninger, når behandlingen udføres af professionelle.

Vælg derfor altid en veluddannet og erfaren autoriseret sundhedsperson og kun det bedste udstyr på markedet. Det garanterer vi hos Cutis Clinic.

Du kan få foretaget permanent reduktion af karsprængninger med laser, hvis du:

 

 • Har karsprængninger og diffus rødme i ansigtet eller på halsen
 • Din hud er uden sår og hudinfektion
 • Har realistiske forventninger til resultatet og er indstillet på evt. gentagne behandlinger
 • Ikke er gravid

Det kan være nødvendigt at foretage flere behandlinger afhængig af, hvor mange karudvidelser du har, og i hvor mange lag i huden karrene ligger. Man kan ikke på forhånd se, om karrene ligger i flere lag.

De fleste kan nøjes med 1-3 behandlinger med 4-6 ugers interval.

Det er det af og til – men antallet af behandlinger afhænger af sværhedsgraden af dine blodsprængninger, hvor mange lag de ligger i samt typen af dine karsprængninger.

Har du karsprængninger i alle mulige størrelser – helt fra diffus rødme til tydelige kar – så skal der som regel flere behandlinger til for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Vi anbefaler laserbehandling med 4-6 ugers interval mellem behandlingerne.

Som regel vil behandling af karsprængninger på kinderne kunne klares på under 15 minutter.

Vi anvender det mest højteknologiske udstyr i branchen, herunder den nyeste IPL kaldet Nordlys, farvestoflaser og Nd:YAG-laser.

Nej, behandling med laser må vente, til du er igennem din graviditet, da man ikke har undersøgt disse laserbehandlinger på gravide.

Hvis du opdager, at du er gravid, skal du ikke være bekymret for fosteret, men blot holde pause med behandlingerne til du har født.

Har du karsprængninger i ansigtet, rosacea eller tendens til diffus rødme, så er laserbehandling næsten med garanti den rette behandling til dig.

Vurderingen foretages altid af en af vores uddannede specialister hos Cutis Clinic, som alle besidder stor erfaring indenfor behandling af karsprængninger og rødmossede kinder.

Vi er alle sammen forskellige – og derfor kan der også være forskel på, hvordan ens hud reagerer på behandlingen.

Lige efter behandlingen vil huden oftest være lidt rød og hævet, og karsprængningerne er synligt lukkede. Rødmen forsvinder i løbet af nogle timer, og kan tildækkes med make-up umiddelbart efter behandlingen.

Hos langt hovedparten ses ingen væsentlig ’nedetid’ eller ophelingstid efter laserbehandlingen. Det betyder, at huden ser så godt som normal ud efter behandlingen, og at du kan gå på arbejde allerede dagen efter behandlingen. Huden kan dog være let hævet og rød i få dage.

Resultatet ses umiddelbart efter behandlingen, men det endelige resultat kan først vurderes endeligt efter ca. 6 uger.

Det eneste der kan og skal gøres for at fremme / bibeholde resultatet er solbeskyttelse med en solfaktor på minimum SPF 30. Det skyldes, at karsprængninger i ansigt og på halsen stimuleres af solens stråler.

Karsprængninger

Forundersøgelse Gratis
Karsprængninger - Ben 2500 DKK