NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Se mere

SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Se mere

Milier

Milier

Fakta om milier

  • Milier, også kendt som “mælkepletter”, er små cyster, der dannes under huden. Disse cyster består af keratin, et protein, der findes i hudens ydre lag. 
  • Milier kan genkendes ved deres karakteristiske udseende af små, hvide eller gullige bump på huden. De ligner ofte små perler og kan mærkes med fingerspidserne. Milier er normalt smertefri og forårsager sjældent symptomer som kløe eller irritation.
  • Milier dannes, når keratin bliver fanget under hudens overflade og danner små cyster. Årsagerne til denne tilstand er ikke fuldt forstået, men faktorer som blokering af hudens porer, overdrevet sollys og brug af tung hudpleje kan bidrage til udviklingen af milier.
  • Fjernelse af milier kan gøres ved hjælp af laserbehandling, hvilket er en skånsom og effektiv måde.

Hvad er milier?

Milier, også kendt som “mælkepletter”, er små cyster, der dannes under huden. Disse cyster består af keratin, et protein, der findes i hudens ydre lag. Milier viser sig som små hvide eller gullige bump på huden og kan forekomme overalt, men er mest almindelige omkring øjnene, næsen og kinderne.

Hvordan genkender man milier?

Hvordan genkender man milier?

Milier kan genkendes ved deres karakteristiske udseende af små, hvide eller gullige bump på huden. De ligner ofte små perler og kan mærkes med fingerspidserne. Milier er normalt smertefri og forårsager sjældent symptomer som kløe eller irritation.

Hvorfor får man milier?

Milier dannes, når keratin bliver fanget under hudens overflade og danner små cyster. Årsagerne til denne tilstand er ikke fuldt forstået, men faktorer som blokering af hudens porer, overdrevet sollys og brug af tung hudpleje kan bidrage til udviklingen af milier.

milier - fjernelse af milier

Fjernelse af Milier

Hvordan fjerner man milier?

Hos Cutis Clinic tilbyder vi professionel fjernelse af milier ved hjælp af en avanceret laserbehandling, nemlig laserkirurgi. Laserkirugi er en er en skånsom og effektiv metode til fjernelse af hudgevækster og som ikke efterlader ar.

Vores erfarne hudspecialister vil vurdere dine milier og udvikle en skræddersyet behandlingsplan for at sikre de bedste resultater.

Hvad kan man selv gøre ved milier?

Selvom det er fristende, bør man undgå at forsøge at fjerne milier derhjemme, da dette kan føre til infektion eller ardannelse. Det er bedst at søge professionel hjælp fra en hudlæge eller kosmetisk terapeut/sygeplejesker for sikker og effektiv fjernelse af milier.

Anbefalet hudpleje til Cherry Angiomas