fbpx
skip to Main Content

Emil Mørk Henningsen

Speciallæge i dermatologi

Emil Henningsen har mere end 10 års erfaring

Emil Henningsen har mere end 10 års erfaring som læge og speciallæge i hudsygdomme. Han er én af Danmarks absolut førende speciallæger indenfor kosmetisk og æstetisk dermatologi.

Emil har arbejdet som dermatolog i Danmark og i udlandet, og han har været ansat på private klinikker i London. Han har et tæt samarbejde med en række internationalt førende dermatologer og plastikkirurger i Australien og USA.

Som specialiseret dermatolog har Emil en unik viden om huden, og han betragter sit arbejde som en fusion af videnskab og kunst.

Klienter fra alle verdens hjørner

Emils klienters høje tilfredshed skyldes ikke kun hans store erfaring, men i lige så høj grad, at han ser mennesket bag ansigtet.

Emil har klienter fra mange lande, som rejser til Danmark for at få hans specialiserede hudbehandlinger, herunder behandlinger af aknear.

Emil har fået anerkendelse som 
Recommended Top 1% Acne Scar Specialist på sitet myacnescars.com

acnescar treatment microneedling
hudlæge emil henningsen odense

International erfaring

Emil har stor erfaring i injektionsbehandlinger med Botox og Filler behandlinger, kemiske peelinger og ikke mindst laserbehandlinger.

Han underviser nationalt og internationalt på kongresser i de nyeste og mest avancerede hudbehandlinger og er bl.a. Key Option Leader for Lutronic Lasers underviser for Noscomed.

Emil deler meget gerne ud af sin viden og underviser kommende speciallæger i hud – og laserbehandlinger. Han deltager flere gange årligt på internationale dermatologiske kongresser og besøger ofte kolleger i sit store, internationale netværk, hvor han udveksler erfaringer og bringer nye behandlinger og idéer med sig hjem.

Back To Top