NYHED SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Se mere

SOFWAVE

Revolutionerende ny behandling.
Hudopstramning uden kirurgi

Se mere
genius rf microneedling

Emil Mørk Henningsen

Speciallæge i dermatologi

Emil Henningsen har mere end 10 års erfaring

Emil Henningsen har mere end 10 års erfaring som læge og speciallæge i hudsygdomme. Han er én af Danmarks absolut førende speciallæger indenfor kosmetisk og æstetisk dermatologi.

Emil har arbejdet som dermatolog i Danmark og i udlandet, og han har været ansat på private klinikker i London. Han har et tæt samarbejde med en række internationalt førende dermatologer og plastikkirurger i Australien og USA.

Som specialiseret dermatolog har Emil en unik viden om huden, og han betragter sit arbejde som en fusion af videnskab og kunst.

Klienter fra alle verdens hjørner

Emils klienters høje tilfredshed skyldes ikke kun hans store erfaring, men i lige så høj grad, at han møder det enkelte menneske i øjenhøjde.

En stor del af Emils klienter kommer fra hele Europa, USA, Asien og Afrika, og de rejser til Danmark for at behandlinger, herunder særligt højt specialiserede laserbehandlinger og behandlinger af aknear, som er hans særlige interesseområde.

Emil har fået anerkendelse som Recommended Top 1% Acne Scar Specialist på sitet myacnescars.com

International erfaring

Emil har stor erfaring i injektionsbehandlinger med semi-permanente behandlinger, kemiske peelinger og ikke mindst laserbehandlinger.

Han er International Board Member ved CMAC, som er en non-profit organisation for fremmelse af sikkerhed og rådgivning i behandling af komplikationer ved kosmetiske behandlinger.

Han underviser nationalt og internationalt på kongresser i de nyeste og mest avancerede behandlinger og er bl.a. Key Option Leader for Lutronic Lasers.

Emil deler meget gerne ud af sin viden og underviser kommende speciallæger i hud – og laserbehandlinger. Han deltager flere gange årligt som speaker på internationale dermatologiske kongresser og besøger ofte kolleger i sit store, internationale netværk, hvor han udveksler erfaringer og bringer nye behandlinger og idéer med sig hjem.