fbpx skip to Main Content

Fraktioneret Erbium:YAG laser

- effektiv reduktion af ar, rynker og pigmentpletter

Erbium:YAG laser eller “erbium laser” er en ablativ laser, som producerer lys med en bølgelængde på 2.940
nm. Erbium laser anvendes til at fjerne en kontrolleret del af det øverste hudlag (epidermis og evt. dele af
dermis). Erbium er velegnet til behandling af helt mørke hudtyper, da risiko for pigmentforandringer efter
behandlingen er meget lille.

“Fraktioneret” laser er en videreudvikling af den traditionelle “laser resurfacing” hvor man med laseren
fjerner hele det øverste hudlag (epidermis).

Behandlingen tilbydes i Cutis Clinic Odense.

Se alle vores laserbehandlinger her

Læs om fraktioneret Erbium

Hvad er fordelen ved fraktioneret Erbium laser?

Fraktioneret erbium laser udgør i dag de fleste behandlinger med erbium laser. Med fraktioneret erbium laser fjernes en mindre del af huden, mens størstedelen af hudoverfladen (ca. 80%) ikke påvirkes af laseren.

Fraktioneret erbium laser er mere skånsom og giver væsentligt kortere ophelingstid og færre bivirkninger end fuld laser resurfacing, som man anvendte meget i gamle dage. Fraktioneret erbium laser er effektiv til at reducere hudens alderstegn – herunder rynker, linier, pigmentpletter og solskader – samt til behandling af ar og strækmærker.

Hvordan forbereder jeg mig til fraktioneret Erbium laser?

Det er en fordel at møde op til behandlingen uden make-up. En time før behandlingen anbefales at indtage 1 gram Paracetamol (Panodil / Pamol / Pinex) og 400 mg Ibuprofen. Hvis du møder til 1 time inden behandling, vil vi udlevere tabletterne.

Hvis du har fået recept på tabletter mod herpes ved forundersøgelsen, skal du påbegynde denne behandling om morgenen på behandlingsdagen.

Det er en fordel af forberede huden til behandling med fraktioneret erbium laser. I sommerhalvåret bør anvendes en solcreme. Om aftenen er det en fordel af anvende eksfolierende produkter (fx med A-vitaminsyre eller AHA) som aktiverer overhudens celler til at forny sig, hvilket klargør huden til laserbehandlingen, så resultatet bliver endnu bedre.

Pris på behandling med fraktioneret Erbium

PRISEKSEMPEL: BEHANDLING HALVT ANSIGT
Kr. 7.000,-

Gratis forundersøgelse

PRISEKSEMPEL: BEHANDLING HELT ANSIGT
Kr. 9.000,-

Gratis forundersøgelse

Få svar på dine spørgsmål om fraktioneret Erbium

Huden afrenses og påsmøres en lokalbedøvende creme, der skal virke mindst en time inden laserbehandlingen. Behandling af et ansigt tager ca. 20 minutter. Behandling af ansigt og hals tager cirka 30 minutter. Der kan anvendes sikkerhedsbriller under laserbehandlingen. Da laseren opvarmer huden, vil du kunne fornemme en varme og ubehag under behandlingen, som aftager efter ca. 1 time.

Resultatet kommer gradvist efter behandlingen og resultatet afhænger af følgende faktorer: Hudtypen, hudens evne til at reparere sig efter behandlingen, det valgte energiniveau og behandlingsteknikken. Det endelige resultat er generelt meget tilfredsstillende og ses først efter ½ – 1 år.

Dybe rynker omkring munden kan dog kræve en kraftigere laserbehandling eller flere behandlinger. Effekten af erbium laser er i princippet permanent, men aldringsprocessen fortsætter. Resultatet kan variere fra person til person.

Du kan med fordel gentage behandlingen på et senere tidspunkt. Resultatet vil blive bedre og bedre for hver behandling.
Bivirkninger som rødme, varme, hævelse, let væsken eller en smule blødning er almindelige under og lige efter behandlingen. Huden vil være lyserød i efterforløbet, og det forsvinder gradvist efter få uger.
De fleste vender tilbage til arbejde og normale sociale aktiviteter efter 3-4 dage, hvor der må anvendes make-up.
Huden skal holdes ren med vand og mild sæbe eller ansigtsrens og der bør påsmøres en fed fugtighedscreme eller antibiotisk salve. Dette aftales med lægen ved forundersøgelsen.
Vi behandler ikke gravide, ammende eller personer med infektion i hudområdet.
Vores dygtige behandlere er eksperter i alle de behandlinger, som tilbydes i Cutis Clinic. Vi kan derfor hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning. Hvis du er i tvivl, så anbefaler vi varmt, at du starter med en uforpligtende konsultation hos en af vores sygeplejersker.

Vores klienter, der får behandlet med fraktioneret Erbium laser, er som regel også interesseret i følgende behandlinger:

Eksempler

Vil du booke tid eller har du spørgsmål om behandling?

Ingen spørgsmål er for små, og vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mail besvares i løbet af 1-2 hverdage.

Back To Top
Search