fbpx
skip to Main Content
Kemisk Peeling Med Retinol

Kemisk peeling med retinol

Cutis Clinic kan som de første i Danmark tilbyde NeoStratas Retinol peeling. Denne A-vitaminsyre peeling er en ny og dokumenteret effektiv, kemisk peeling til behandling af en række hudproblemer. Med NeoStrata Retinol peelingen kan du opnå flere resultater:

Forbedring af hudstruktur
Reduktion af linier og rynker
Reduktion af grove porer
Reduktion af uens pigmentering
Reduktion af urenheder, hudorme og bumser (acne)

Læs om kemisk peeling med retinol

Hvad er retinol peeling?

Retinol peeling er peeling med A-vitaminsyre. Det er en ny og dokumenteret effektiv, kemisk peeling til behandling af en række hudproblemer.

Retinol peeling er smertefri og den store fordel ved Retinol peeling er, at behandlingen er helt smertefri og uden hudirritation – i modsætning til de fleste andre kemiske peelinger.

Spørgsmål? Kontakt os her
Kemisk Peeling Med Retinol

Sådan virker en behandling retinol peeling

Med Retinol peeling opnår du hudforyngelse med et naturligt udseende uden at se behandlet ud. Retinol peeling behandler både overfladiske hudforandringer som pigmentpletter, bumser og grove porer samt dybere hudforandringer som linjer og rynker.

Det hudforyngende resultat af Retinol peelingen er i princippet permanent, og peelingen kan gentages efter behov så ofte som du ønsker. Peelingen kan kombineres med vores andre dokumenteret effektive dermatologiske behandlinger.

Book tid til forundersøgelse
Kemisk Peeling Med Retinol

En kemisk peeling med retinol giver flere resultater

Retinol peelingen indeholder 3% Retinol (a-vitaminsyre-derivat) og Retinol Boosting Complex, som effektivt eksfolierer huden. Peelingen indeholder Bisabolol som fugter og beroliger huden.

Med NeoStrata Retinol peelingen kan du opnå flere resultater:

  • Forbedring af hudstruktur
  • Reduktion af linier og rynker
  • Reduktion af grove porer
  • Reduktion af uens pigmentering
  • Reduktion af urenheder, hudorme og bumser (akne)
Spørgsmål? Kontakt os her
Kemisk Peeling Med Retinol

Før og efter billeder af retinol peeling behandling

Pris på retinol peeling behandling

Retinol peeling behandling
Pris fra 1.200,-

Find svar på dine spørgsmål om kemisk peeling med Retinol

Cirka 3 dage efter peelingen vil hudoverfladen eksfoliere, hvilket viser sig som fin, tør afskalning af overhuden, som varer et par dage.

I denne fase bør huden plejes med en mild fugtighedscreme. Retinol peelingen kan gentages efter 4-6 uger for at intensivere behandlingen og optimere resultatet.

Retinol peeling er smertefri og den store fordel ved Retinol peeling er, at behandlingen er helt smertefri og uden hudirritation – i modsætning til de fleste andre kemiske peelinger.

Du kan gå direkte på arbejde eller passe dine almindelige daglige aktiviteter efter en Retinol peeling, og behandlingen er derfor ideel som “lunch break treatment.”

Retinol peeling tager kun et par minutter og er helt uden svie, smerter eller ubehag.

Møder du til gratis forundersøgelse og hudanalyse samme dag, bør du afsætte 15-20 minutter.

NeoStrata og Cutis Clinic anbefaler 2-3 Retinol peelinger, hvorefter det endelige resultat ses cirka 2 måneder efter den sidste behandling.

Der er intet øvre loft på antallet af Retinol peelinger – og du vil opleve, at din hud ser yngre og friskere ud efter hver behandling.

Ved forundersøgelsen i Cutis Clinic vurderer vi sammen, om Retinol peeling er den rigtige løsning for dig.

Hvis du beslutter dig for denne behandling, har Styrelsen for Patientsikkerhed besluttet, at der ikke er krav om betænkningstid, så hvis du beslutter dig for Retinol peeling, kan give dit samtykke til behandling med det samme.

Vil du booke tid eller har du spørgsmål om behandling?

Ingen spørgsmål er for små, og vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Mail besvares i løbet af 1-2 hverdage.

Back To Top
×Close search
Search