fbpx
skip to Main Content
botox behandling

Botox behandling med naturlige resultater

Naturlige resultater med Botox behandling er resultater, der bemærkes – men ikke ses.

Professionel Botox behandling - med naturlige resultater

Botox behandling den mest udbredte kosmetiske rynkebehandling i verden.

Botox/Vistabel er en kosmetisk behandling udviklet til midlertidigt at afslappe ansigtets muskler og reducere ansigtets linjer og rynker. Botox/Vistabel anvendes i lægevidenskaben også til andre formål, blandt andet til behandling af øget svedtendens i armhuler (hyperhidrose), hvilket vi også tilbyder.

Hos Cutis Clinic mener vi, at en Botox behandling bør reducere uønskede rynker og ansigtsudtryk – uden at ændre ansigtets grundlæggende træk. Vi tilstræber altid at opnå et naturligt resultat, uden at overbehandle.

 

Vigtigt! Læs denne information inden din forundersøgelse =>

Før Botox BehandlingEfter Botox Behandling

Hvad er Botox/Vistabel?

Botox/Vistabel er den mest udbredte kosmetiske behandling i verden.

Botox/Vistabel er en kosmetisk behandling udviklet til midlertidigt at afslappe ansigtets muskler og reducere ansigtets linjer og rynker. Botox/Vistabel anvendes i lægevidenskaben også til andre formål, blandt andet til behandling af øget svedtendens i armhuler (hyperhidrose), hvilket vi også tilbyder.

Sådan virker en behandling med Botox

Botox/Vistabel afslapper forbigående ansigtets muskler ved at blokere forbindelsen fra nerve til muskelfiber, så musklen i det behandlede område trækker mindre i huden og rynkerne udglattes. Botox/Vistabel mindsker synligt ansigtets dynamiske rynker og forebygger dannelse nye.

Virkningen ses typisk indenfor 1 uge og aftager gradvist efter 3-4 måneder. Ved at gentage behandling med Botox/Vistabel med 3-4 måneders mellemrum kan effekten gradvist øges, og mange oplever på sigt, at virkningsvarigheden forlænges. Det skyldes, at de behandlede muskler mister deres styrke, når behandlingen holdes ved lige, og mange vænner sig til ikke at rynke i de behandlede hudområder.

botox behandling mod rynker

Disse rynker behandles med Botox

Botox er effektivt mod mimiske rynker.

1. Panderynker
2. Rynker mellem øjenbryn (vredesrynker)
3. Smilerynker (Kragetæer)
4. Næserynker (Bunny lines)
5. Rynker på overlæben (rygerrynker)
6. Tandkødssmil
7. Nedadvendte mundvige
8. Hagerynker

Derudover tilbyder vi Botox-svedreduktion i begge armhuler og Botox behandling af tyggemuskler og rynker på halsen.

Se Botox priser for din klinik

Find svar på dine spørgsmål om Botox og Botox behandling

Ved korrekt behandling er risikoen for bivirkninger meget lille. Nogle beskriver ubehag i forbindelse med stik i huden. Forbigående ømhed, hævelse og rødme på indstiksstedet er normalt. Andre bivirkninger er meget sjældne.

Botox/Vistabel blandes til klar væske, som injiceres i musklen under huden med en tynd nål. Der anvendes meget små mængder Botox/Vistabel i hvert hudområde. Typisk er der behov for 4-5 stik i hvert område, som behandles.

Styrelsen for Patientsikkerhed har fastsat en betænkningstid på minimum 48 timer mellem forundersøgelse og behandling.

Reglen om betænkningstid gælder forud for første behandling hos Cutis Clinic – også selvom du tidligere har fået behandling med Botox/Vistabel på en anden klinik.

Ved efterfølgende behandlinger hos Cutis Clinic skal du ikke til en ny forundersøgelse, men du kan booke en tid direkte til Botox/Vistabel behandling.

Cutis Clinic behandler ikke med Botox, hvis du:

  • Er gravid
  • Ammer
  • Har infektion i hudområdet
  • Lider af en af disse sjældne sygdomme: Amyotrofisk Lateral Sklerose (ALS), Myastenia Gravis eller Eaton Lambert Syndrom

Virkningen ses typisk indenfor 1 uge og aftager gradvist efter 3-4 måneder.

Ved at gentage behandling med Botox/Vistabel med 3-4 måneders mellemrum kan effekten gradvist øges, og mange oplever på sigt, at virkningsvarigheden forlænges.

Det skyldes, at de behandlede muskler mister deres styrke, når behandlingen holdes ved lige, og mange vænner sig til ikke at rynke i de behandlede hudområder.

Derfor kan du også bruge Botox som forebyggende behandling mod begyndende rynker.

Hos Cutis Clinic mener vi, at Botox/Vistabel bør reducere uønskede rynker og ansigtsudtryk – uden at ændre ansigtets grundlæggende træk.

Vi tilstræber altid at opnå et optimalt resultat – uden at overbehandle. Indtil du får erfaring med behandlingen, anbefaler vi at behandle konservativt, at overholde anbefalinger om dosering og at gentage Botox/Vistabel-behandlingen med 3-4 måneders interval.

Botox/Vistabel kan med fordel ofte kombineres med andre kosmetiske behandlinger, eksempelvis filler, CO2 laser, peeling, micro-needling mm.

På den måde kan du opnå et optimalt behandlingsresultat med et minimum af bivirkninger – uden at se behandlet ud.

Vi vil altid kunne rådgive dig om andre kosmetiske behandlinger, som er tilpasset dig og din hud.

Back To Top